Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Bucureștiul Joacă Tenis”, un turneu cu spectacol de calitate

0

„Bucureștiul Joacă Tenis”, un turneu cu spectacol de calitate

Peste 200 de jucători sunt așteptați în teren

în perioada 22-25 iunie în Capitală

La cea de a 3-a ediție, „Bucureștiul Joacă Tenis” invită toți jucătorii pasionați de sportul alb din Capitală dar și din alte orașe să se bucure de un turneu cu totul special. Evenimentul, coordonat de Circuitul Tenis Partener și susținut pentru al doilea an consecutiv de Alpha Bank, programează tablouri de joc pentru toți amatorii de tenis, indiferent de nivel, și se va desfășura în weekendul 22-25 iunie 2017, în perimetrul unor spații verzi și frumoase din București, respectiv pe terenurile Academiei de Tenis Herăstrău și ale Clubului Sportiv Galaxy Complex Studențesc din Tei.

MPG_BJT_1

Competiția promite un spectacol de tenis de calitate, cu multă pasiune și etalare a stilurilor de joc, urmând să aibă în teren peste 200 de participanți din țară și de peste hotare. Tablourile de joc vor fi pentru toate nivelurile, cu probe de simplu și de dublu, probe exclusiv feminine, dar și unele speciale pentru juniori, încadrați la categoria de vârstă 11-15 ani, dar și pentru seniori, de peste 45 ani. Astfel, pe durata celor 18 probe de joc vor fi ocazii suficiente pentru ca fiecare să își manifeste pasiunea și talentul pentru acest sport frumos.

„Bucureștiul Joacă Tenis”, susținut de sponsorul oficial Alpha Bank, este clasat ca al doilea cel mare eveniment dintr-un sezon Tenis Partener, după Platinum București. Jucătorii beneficiază de un standard de turneu Platinum în care se vor bucura de cadouri și de tricoul oficial imprimat cu emblema ediției 2017 a evenimentului, oferit de Alpha Bank, dar și de premii atractive acordate câștigătorilor de către MPG și sponsorii turneului, serviciile standard asigurate de echipa MPG, precum și fotografii din cadrul meciurilor și de la festivitatea de premiere. Participanții vor putea să se relaxeze și să dezbată subiectele fierbinți de pe scena tenisului la Players Party, ce va avea loc într-una dintre serile din weekendul 22-25 iunie, pe terasa Academiei de Tenis Herăstrău.

Înscrierile sunt deschise și se desfășoară până pe 19 iunie a.c. pe pagina dedicată turneului Bucureștiul Joacă Tenis” de pe site-ul oficial al Circuitului Tenis Partener – www.tenispartener.ro, iar pentru acces direct click aici!

Evenimentul din Capitală beneficiază de susținerea Alpha Bank, in calitate de sponsor oficial, și de Tennis Warehouse Europe, partener official shop. Indiferent de vârstă, sportul oferă nenumarate beneficii, iar Alpha Bank România promovează mișcarea și performanța în sport, acestea creând un context favorabil pentru o schimbare de atitudine la nivelul comunității.

Sponsorii oficiali ai Circuitului Tenis Partener sunt Ciuc Natur Radler, Wilson, Head si Henkel, care contribuie la succesul evenimentelor, alături de sponsorii iNES Group, Grand Papa, High Energy și CANAH.

Susțin evenimentele sportive marca MPG și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de tenis, partenerul de recrutare eJobs, alaturi de partenerii media principali INGA Media, Libertatea și Comunicatedepresa.ro și de partenerii media Orașulm.eu, România Pozitivă, IReporter, Edu-news.ro și Insport. Vă ținem la curent cu informațiile și pe Facebook Tenis Partener.

Vă așteptăm din 22 iunie în teren pentru un spectacol de tenis de senzație!

***

Despre MPG:

2017 este un an special pentru Media Production Group (MPG). Compania de marketing sportiv aniversează 20 de ani, timp în care a creat, inovat și dezvoltat proiecte media și concepte sportive de succes pe piața românească care susțin atragerea populației către practicarea recreațională a unui sport, ca mod sănătos și distractiv de petrecere a timpului liber. MPG este lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate practicanților amatori. Coordonează aproximativ 750 de evenimente sportive, în 70 de orașe, acoperind întreg parcursul anului. MPG implementează 5 sisteme naționale de sport care formează comunități de peste 80.000 de practicanți amatori:  tenis – www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro, ciclism – www.ridersclub.ro, alergare – www.runfest.ro și un sistem de competiții pe 10 discipline sportive, în București, accesat de peste 200 de companii – Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro. Cel mai nou eveniment lansat în 2017 este CARPATHIAN MTB EPIC, o competiție de ciclism pe etape, cu format special: www.carpathianmtb.ro/ro/. În ultimii 10 ani, MPG a implementat peste 4.000 de evenimente sportive și a lansat campanii de comunicare împreună cu mass-media specializate. Detalii despre MPG se găsesc pe: www.mpg.com.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.