Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bucurestiul Joaca Tenis, cel mai mare turneu de tenis pentru amatori

0

Peste 300 de iubitori ai sportului alb se vor intalni pe zgura din Herastrau

Astazi, la ora 20:00 se deschid inscrierile pentru prima editie a evenimentului Bucurestiul Joaca Tenis! Evenimentul care va avea loc in weekendul 5-7 iunie in Capitala se prefigureaza a fi cel mai mare turneu de tenis organizat anul acesta in Romania si dedicat jucatorilor amatori.

Reteta turneului este de una ce garanteaza atractivitatea si succesul evenimentului pentru pasionatii de sportul alb! Tenis Partener, coordonatorul evenimentului, va organiza nu mai putin de 12 probe de simplu si 6 de dublu pentru toate nivelurile de la 4 la 9 si totodata a rezervat si probe exclusiv feminine, pentru juniori sau probe pentru cei de peste 40 de ani. La toate acestea se adauga locatia perfecta, respectiv parcul Herastrau ce va gazdui peste 300 de partide programate. Meciurile se vor juca in cluburile: Academia de Tenis Herastrau, Academia de Tenis Enache si Tenis Club Arcul de Triumf.

Tenis Partener 5

Desi este in categoria Silver, anvergura turneului se apropie de cea a unui Platinum, iar organizatorii se asteapta la o prezenta numeroasa de peste 300 de jucatori, atat din Bucuresti si din toata tara. Din program nu vor lipsi Petrecerea Jucatorilor, ce va avea loc pe terasa clubului Academiei de Tenis Herastrau, meciurile de dublu la  nivelul 9, o surpriza de la Wilson si premiile pentru castigatori.

Sponsorii si partenerii evenimentului unic Bucurestiul Joaca Tenis din Circuitul Tenis Partener au pregatit premii importante pentru castigatorii tuturor probelor, atat de simplu cat si de dublu.

Detalii despre eveniment si inscrieri puteti gasi pe site-ul oficial al Tenis Partener:  http://www.tenispartener.ro/ro/turneu/bucurestiul-joaca-tenis-27474.html.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.