Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BUCUREȘTI & TIMIȘOARA: Sesiuni de informare despre Competiţia NESsT pentru Întreprinderi Sociale 2013

0

Am o idee de întreprindere socială, dar nu sunt nici ONG, nici firmă, sunt… doar eu. Pot participa la Competiţia NESsT?

Reprezentăm un ONG, vrem să dezvoltăm o întreprindere socială, dar nu avem încă o idee clară de afacere. Putem aplica?

Am un SRL în județul Brăila, vreau să dezvolt afacerea și să angajez persoane dezavantajate. Sunt eligibil pentru competiția NESsT?

Mortalitatea infantilă este o problemă gravă în România. Am o propunere de inovație tehnologică pentru monitorizarea stării de sănătate a femeilor gravide din zonele rurale greu accesibile. Cum mă poate ajuta NESsT?

Vă invităm să luaţi parte la sesiunile de informare organizate de echipa NESsT, pentru a primi răspunsuri la toate întrebările dumneavoastră legate de Competiţia NESsT pentru Întreprinderi Sociale 2013!

Acestea se vor desfăşura simultan la Bucureşti şi la Timişoara, vineri, 21 iunie. Locul şi ora sesiunilor de informare vor fi transmise ulterior, prin email, persoanelor care confirmă participarea.

Click aici pentru a vă înscrie la sesiunile de informare.

Dacă Bucureştiul sau Timişoara vă sunt departe, vă răspundem cu multă plăcere la întrebări şi prin email (scrieţi-ne la adresa dtoda@nesst.org) sau telefonic, la numărul 0356.711.711 (de luni până vineri, între orele 10:00 şi 12:00).
Vă reamintim că în data de 6 iunie s-a lansat cea de-a IV-a Competiție NESsT pentru Întreprinderi Sociale, organizată de către Fundaţia NESsT România, în parteneriat strategic cu Romanian-American Foundation și cu susţinerea Citi România. Competiţia se adresează atât organizaţiilor non-guvernamentale, cât şi întreprinderilor mici şi mijlocii sau persoanelor fizice interesate să dezvolte o întreprindere socială.

Click aici pentru mai multe informaţii.

Cu prietenie,
Echipa NESsT România
sesiune de informare B si TM

Despre autor

avatar

NESsT este un catalizator pentru întreprinderile sociale din țările cu piețe în dezvoltare și din întreaga lume. NESsT își îndeplinește misiunea prin furnizarea de capital financiar, training-uri, mentorat și acces la piețe de desfacere unui portofoliu de întreprinderi sociale cu impact ridicat din țările cu piețe emergente. NESsT combină instrumentele și strategiile specifice sectorului de afaceri și al investițiilor de capital cu misiunea și valorile sectorului social, pentru a permite portofoliului său să planifice mai bine, să își îmbunătățească capacitatea de management, să se dezvolte și să își crească impactul social. www.nesst.org

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.