Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BUCURESTI: Personal Innovation Challenge, program intensiv de creativitate și inovație

0

Personal Innovation Challenge este un program intensiv marca FFFF, pentru profesioniștii care-și doresc mai multă creativitate aplicată în viața profesională și personală. Pe parcursul a 4 zile vei explora adevăratul impact al unor cuvinte ca “out-of-the-box” sau “disruption”. Provocarea îți propune o călătorie completă de la curiozitate la inovație care îți oferă ocazia să te reinventezi și să îți reafirmi brandul personal.

În esență, programul te învață să privești din alt unghi situațiile care par fără ieșire și te învață prin exercițiu ce să faci când nu mai e nimic de făcut.

Programul va avea loc între 13 – 16 iunie în următoarele locații:

Joi – Vineri (10:00 – 18:00) – în Herăstrău, la Terasa Biblioteca, lângă Grădina Japoneză

Sâmbătă – Duminică (10:00 – 18:00) – Mansarda FFFF/ Energiea Pub.

CF_PIC_[FB Cover] buc

Ți s-au pregătit 12 ore de Creative Fitness, 12 ore de ateliere și peste 4 ore de concluzii și Aha-uri.

În fiecare zi, dimineața vei avea 3 ore de antrenament intensiv cu Vlad Tăușance și Sandra Ghițescu.

În a doua parte a zilei, după un prânz menit să te stimuleze creativ, vei avea de ales între 6 ateliere  ținute de 6 traineri:

Atelier de mood board (colaje) / Sandra Ghițescu – învață să îți povestești proiectele mai amplu

Atelier de mind mapping / Bogdan Popescu – te ajută să îți pui grafic ordine în planuri

Atelier de personal branding: Font & Logo / Alec Pop – transformă-ți numele în logo

Atelier de heraldică, embleme / Vlad Tăușance – creează-ți un blazon cu valorile care te mână în luptă

Atelier de iluzionism / Andrei Istfan – vezi cum creierul îți distrage atenția de la lucrurile cu adevărat importante

Atelier de Storytelling / Marius Tudosiei – descoperă-ți povestea personală.

 

Înscrieri se fac până pe 10 iunie, la adresa beatrice.weber@ffff.ro.

 Pentru mai multe detalii, explorează site-ul FFFF.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.