Bucuresti fluiera fault! 17 aprilie 2010

0

Parcul Unirii-Parcul Tineretului ora 10:15 – 17:00

De multe ori, schimbarea pe care o cautam in mediul din jurul nostru este cea pe care de fapt o asteptam de la ceilalti. Aceasta schimbare insa devine speranta acoperita de zadarnicele asteptari ale unui vis din ce in ce mai dificil de indeplinit. Renuntam astfel la acel vis?

AIESEC incurajeaza toti locuitorii orasului Bucuresti sa pastreze acel vis prin cel mai mare eveniment de responsabilitate sociala menit sa aduca o constientizare puternica asupra mediului in care traim: Bucurestiul Fluiera Fault (BFF).

Membri AIESEC, studenti, liceeni, voluntari ai companiilor si organizatiilor, personalitati din Bucuresti, oameni de orice varsta, sex sau ocupatie se vor intalni pe data de 17 Aprilie in Piata Unirii pentru a reprezenta schimbarea pe care orasul o asteapta. Astfel, 1000 de participanti vor sustine prin marsul lor o schimbare de mentalitate si o mai mare proactivitate in domeniul Responsabilitatii Sociale.

Marsul se va opri in Parcul Tineretului, unde toti sustinatorii unui oras mai bun vor avea parte de jocuri, concursuri, un targ de ONG-uri si plantare a copacilor.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.