Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BUCUREȘTI: Atelier gratuit de teatru în engleză

0

Theatre Acting Club organizează în data de 21 februarie ultimul atelier gratuit de teatru în engleză din acest an şcolar şi totodată primul atelier gratuit de teatru în engleză adresat adulţilor.

Atelierele vor avea loc la librăria de carte străină Books Express, Str. Grădiştea Floreştilor, Nr. 17 – Bucureşti. Cu ocazia organizării acestor ateliere, atât copiii cu vârsta cuprinsă între 8 şi 14 ani, cât şi adulţii sunt invitaţi să cunoască o nouă modalitate de învăţare a limbii engleze, interactivă, distractivă şi educativă.

TEATRU ENGLEZA

„Modulele “Young Actors” sunt structurate ca ateliere conversaţionale mentite să încurajeze vorbirea în limba engleză şi să ofere cursanţilor un mediu de dezvoltare controlat, relaxant şi distractiv.” afirmă Marius Smîntînă trainerul de teatru şi fondatorul Theatre Acting Club.

Activităţile din 21 februarie se vor desfăşura în funcţie de vârsta participanţilor, astfel:

  • 10.00 – 11:00 – Grupa 8-10 ani
  • 11:00 – 12:00 – Grupa 11-14 ani
  • 13:00 – 14:00 – Grupa 11-14 ani

Înscrierea şi participarea la atelierul de teatru în engleză sunt gratuite şi necesită completarea formularului de înscriere disponibil la adresa: teatruinengleza.ro/ateliere-cu-participare-gratuita-la-theatre-acting-club/

Despre Theatre Acting Club

Theatre Acting Club este un club de teatru cu predare în limba engleză, adresat copiilor, adolescenţilor şi adulţilor. Cursurile sunt susţinute de un trainer actor cu o vastă experienţă internaţională în lucrul cu copiii, deţinând certificare LAMDA (The London Academy of Music and Dramatic Art) din august 2010. Theatre Acting Club sprijină învăţarea limbii engleze prin cursuri de teatru interactive si educaţionale, dar şi prin ateliere de dezvoltare personală susţinute în şcoli şi centre private.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.