Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bucurestenilor le pasa?

0

Au strans 94.000 lei in 3 ore. 

138 de inotatori si peste 750 de spectatori s-au strans la Swimathon, pentru a sustine 19 proiecte din comunitatea bucuresteana si un caz social. Mai mult de 700 de donatori generosi au strans impreuna peste 94.000 lei, dintre care 14.100 lei au fost stransi la fata locului.

header 3 swimathon 2013 bucuresti

Cei 138 de inotatori intrati in cursa Swimathon Bucuresti 2013 au parcurs impreuna 1447 de lungimi de bazin, echivalentul a peste 72 de kilometri. Cel mai mare numar de lungimi de bazin inotate a fost de 79 de lungimi, parcurse de echipa formata din 5 inotatoare, pentru proiectul Exista speranta, al Asociatiei pentru Dravet si alte epilepsii rare.

Mai mult de 50.000 de lei din suma stransa vine de la persoane particulare, iar restul sunt sponsorizari de la companii. Pana acum, cea mai mare donatie individuala inregistrata pe platforma Swimathon a fost de 500 de lei, iar suma medie donata a fost de 70 de lei.

Platforma Swimathon ramane deschisa pentru donatii pentru oricare dintre cele 20 de proiecte pana la finele lunii iulie.

Competitia de inot destinata strangerii de fonduri a avut loc sambata dimineata, 6 iulie, la Bazinul Olimpic din Complexul Sportiv Lia Manoliu organizata de Fundatia Comunitara Bucuresti si ARC Romania.

Despre Swimathon Bucuresti

Swimathon este intalnirea plina de energie intre oameni care cer ajutorul si oameni care sar in apa sa-i ajute. Este un mecanism prin care comunitatea se intalneste, interactioneaza si se implica sa stranga fonduri pentru proiectele pe care le considera relevante. Organizatiile sau grupurile de initiativa inscriu cauze din comunitatea locala, companiile si inotatorii aleg pentru ce se implica, iar sustinatorii doneaza pentru fiecare lungime de bazin inotata de favoritii lor.

Povesti despre pentru cine au inotat Ioana Ginghina, Thomas Ciulei, Roxana Iliescu, Vladimir Draghia, Miodrag Belodedici, pentru cine au renuntat BRD GSG si Raiffeisen la concurenta si au inotat impreuna, cum au reusit angajatii Provident sa mobilizeze cei mai multi sustinatori si multe altele va putem transmite in functie de interesul dumneavoastra specific.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.