Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bucharest Fashion Week organizează ultimul casting

0

Româncele au o ultimă șansă de a se înscrie la cele mai importante concursuri de frumusețe și de modă din România: Miss România 2014 și Top Model România 2014. Ultimul casting pentru cele două competiții este organizat de Bucharest Fashion Week sâmbătă, 22 noiembrie, la restaurantul Trattoria Verdi din strada Mendeleev numărul 29, începând cu ora 12.00.

Tinerele în vârstă de cel puțin 15 ani și care au o înălțime de peste 1.72m  au șansa de a participa la competițiile care le pot aduce titlurile de „Cea mai frumoasă femeie din România”, respectiv „Top Modelul României”. Pentru asta, tot ce trebuie să facă este să completeze formularul de înscriere disponibil pe www.bfashionweek.com/casting. Fetele care răspund criteriilor de selecție impuse de organizator, vor fi invitate la un interviu ce va avea loc în cadrul castingului de sâmbătă, 22 noiembrie.

Bucharest Fashion Week le oferă celor mai frumoase și mai talentate românce șansa de a câștiga unul dintre titulaturile la care visează orice tânără din țară dar și premii în valoare de peste 20.000 Euro. Așadar, Bucharest Fashion Week le oferă o nouă șansă tinerelor care vor să completeze lista participantelor la Miss România 2014 și Top Model România 2014.

AFIS BFW 2014

Despre Miss România
Miss România este un concurs de frumusețe care se desfășoară anual în cadrul festivalului internațional de modă Bucharest Fashion Week, organizat de Fashion TV România. Acesta este unul dintre cele mai importante concursuri de acest gen din țara noastră.

Despre Top Model România
Top Model România 2014 este cel mai important concurs dedicat fotomodelelor din România. Prin acest eveniment, cele mai talentate modele din țara noastră au șansa de a fi prezentate principalelor agenții de modeling din lume.

Despre Bucharest Fashion Week
Bucharest Fashion Week este un festival de modă independent al cărui principal obiectiv este acela de a promova designerii români, dar și profesioniștii care activează în industria modei din țara noastră. În această iarnă ediția cu numărul XXII a Bucharest Fashion Week se va desfășura în perioada 1-6 decembrie la Ambasad’Or Events. Mai multe informații despre Bucharest Fashion Week 2014 și castingul concursului Miss România 2014 puteți găsi pe site-ul www.bfashionweek.com/casting-miss-romania-2014.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.