Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BRAND YOUR IDEA

0

 

Ți-ai rezervat loc?

BRAND YOUR IDEA

SALA LYON, NOVOTEL

23 MAI 2013

Ediția nr. XI a evenimentului antreprenorial  ABC Antreprenori “BRAND YOUR IDEA va avea loc pe 23 mai, intre 18.30-21.30 în București, Hotel Novotel, sala de conferințe LYON .
Știi ce înseamnă un brand? Există vreo diferență între un brand și o marcă? Ți-ai dori ca brandul tău să devină un lovemark? Cum îți construiești strategia de branding de succes? Afacerea ta poate funcționa și fără branding? Care este povestea afacerii tale? Vom vorbi despre acestea, dar și despre multe altele în ediția ABC Antreprenori din mai!BENEFICIILE TALE:

  • Inspirație pentru afacerea ta prin cele două workshop-uri
  • Motivație de la cei doi speakeri invitați
  • Conectare cu oameni de afaceri din domenii variate
  • Timp – singurul eveniment lunar, cu durată scurtă, 3 ore
  • Locație ultracentrală
  • Vii la eveniment
  • Îți promovezi direct afacerea
  • Stabilești noi parteneriate
  • (Re)descoperi instrumente practice pentru succesul afacerii tale
  • Petreci trei ore în compania unor oameni cu aceleași provocări
REZERVĂ-ȚI un loc în sală! Intră și tu în comunitatea ABC!Taxa pentru eveniment este în valoare de 149 lei/o persoană, 249 lei/2 persoane, 299 lei/3 persoane.
Pentru a participa la mai multe evenimente ABC poți beneficia de următoarea ofertă: 255 lei/3 luni sau 450 lei/6 luni.Te invităm pe site, pe pagina companiei pe LinkedIN sau pe Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile!
slide_mai8e3d6a42bb2e66146e

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.