Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Brand Your Idea” alături de ABC Antreprenori

0

Pentru ca ne dorim ca antreprenoriatul romanesc sa devina mediul de business care sa schimbe interfata situatiei economice actuale si pentru ca sustinem si ne-am propus sa dezvoltam comunitatea de antreprenori pe care am inceput sa o construim in urma cu un an, va invitam sa facem impreuna inca un pas inainte in aceasta directie in cadrul celei de XI-a editii a evenimentelor ABC Antreprenori, „Brand your Idea”, ce va avea loc in data de 23 mai, intre orele 18.30-21.30, in sala de conferinte Lyon, Hotel Novotel.

Final Mai ABC

Pe parcursul celor trei ore de business interactiv, ne-am propus ca alaturi de speakerii si participantii prezenti sa gasim raspunsuri la intrebari precum: „Ce este brand-ul?”, „Care este diferenta dintre brand si marca?”, „Ti-ai dori ca brandul tău să devină un lovemark? „Cum iti construiesti strategia de branding pentru a deveni un brand de succes?”,  „Afacerea ta poate functiona si fara branding?”, „Care este povestea afacerii tale?” si nu numai. Vom avea alaturi in prima parte un specialist in branding, Costin Oane, Managing Partner BroHousestudioul de branding si design care face diferenta pentru clientii sai.

De asemenea, in timpul pauzei de networking veti putea discuta cu antreprenori care se confrunta sau au intampinat aceleasi probleme si provocari de business ca si dumneavoastra, si, impartasind fiecare experientele traite veti gasi informatii si solutii utile pe care le puteti aplica in cadrul propriei afaceri. Totodata, aceasta reprezinta o buna oportunitate de a stabili sau consolida colaborari cu parteneri, furnizori si chiar clienti. Veti putea cunoaste oameni care au aceleasi obiective ca si dumneavoastra in ceea ce priveste mediul de business si dezvoltarea unei afaceri de succes.

Astfel ca, va invitam alaturi de noi in fiecare luna sa petreceti trei ore de business de calitate, in cadrul carora veti afla informatii si sugestii utile pentru succesul afacerii dumneavoastra. Pentru inscrierile realizate pana pe 28 aprilie veti putea beneficia de un pret special de 99 lei pentru o persoana, 164 lei pentru doua persoane si 199 lei pentru trei persoane.

Pentru mai multe detalii despre activitatea noastra va invitam pe www.abcantreprenori.ro.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.