Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bounty Fair revine cu o nouă ediție #LaUmbraTârgului

0

Bounty Fair readuce ediția de vară a târgului în grădina Casei Universitarilor, pentru călători urbani dornici de un oraș proaspăt. „La umbra târgului”, ediția 49, reunește creatori de produse românești cu evenimente live, ateliere pentru copii și cea mai delicioasă mâncare gourmet.

Detalii aici.

Bounty Fair dă startul verii cu ultimele bijuterii, creații vestimentare, produse de decor și bunătățuri gătite cu drag de sănătos, oferind vizitatorilor ocazia de a interacționa cu 100 de branduri românești.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.