Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Blogging, facebook, twitter – Creativitate in mediul online

0

Fundatia Calea Victoriei va invita, din 10 septembrie, un curs practic de indrumare in universul media virtual, sustinut de Jurnalistul si scriitorul Eugen Istodor. Blogging, facebook, twitter – Creativitate in mediul online – un veritabil curs de coaching pentru tine, orice alegere ai face: blog sau shop online.

Cum sa scriem astfel incat sa fim cititi intr-o mare de informatie?

Blogging

Pornim de la crearea unui blog&cont pentru cursul prezent si exersam, text dupa text, tehnici eficiente de comunicare in mediul online. Invatam cum sa ne construim o identitate virtuala si care sunt limitele si avantajele unui asemenea gest.

Temele celor cinci intalniri vor fi:

1. Provocarea: identitatea online.

2. SEO. Creative writing pentru succes. Influenta sau rating?

3. PR si management de blog&cont. Jocul social inseamna interactivitate.

4. Elemente de Dezvoltare Personala.

5. Concluzii privind blogul cursului.

Lector: Eugen Istodor
Data incepere: 10 septembrie 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 5

Frecventa: saptamanal, miercuri

Cost: 250 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 225 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.