Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Black Rainbows vor concerta pentru prima oară în România

0

După serile specifice de progressive, JURNAL ROCK vă invită la o seară de stoner rock cu două trupe puternice.

Pentru prima oară în România, power trio-ul italian de psychedelic-fuzz rock BLACK RAINBOWSva concerta pe data de 21 octombrie, începând cu ora 21:00, în Question Mark.
Poster Black Rainbows Tour

Mari amatori de sonorităţi heavy-rock clasic, ’70’s heavy-psychedelic şi groove-stoner, cei 3 originari din Roma, în frunte cu liderul Gabriele Fiori aka Gabriele Heavypsych – chitară, voce şi clape, şi-au propus să reînvie poate cel mai fain stil muzical care a existat vreodată – hard & heavy-ul anilor ’70. Având reale influenţe din mari trupe precum Grand Funk Railroad, Bloodrock, Cream, Leslie West Mountain, Cactus sau Led Zeppelin, cariera celor de la BLACK RAINBOWS începută în 2007, s-a concretizat în nu mai puţin de 5 LP-uri, ultimul („Hawkdope”) fiind lansat anul acesta. Printre ele se numără şi un superb EP, proiect cu care au reuşit să penetreze piata din US în anul 2013, intitulat „Holy Moon”. Trupa a susţinut până în prezent peste 100 de concerte, atât în Italia cât şi peste hotare. Fiind o trupă-etalon în Europa pentru ceea ce reprezintă curentul muzical ’70’s revival rock music, membrii trupei înregistrează doar pe echipamente clasice şi doar în format analog, cu magnetofoane, benzi magnetice şi amplificatoare pe lămpi, acestea din urmă reprezentând şi acel ‘touch’ de originalitate în timpul concertelor.

În concertul din Bucureşti aceştia vor cânta melodii de pe noul lor album, dar şi melodii mai vechi, care i-au transformat într-una din cele mai iubite formaţii de heavy-rock din Italia. 

Pentru o deschidere perfectă, trupa bucureşteană de instrumental stoner metal WOOLDOZER va susţine un concert plin de virtuozitate, oferindu-ne o muzică molipsitor de melodioasă. Un interviu cu aceștia poate fi accesat aici.

Intrare: 15 lei – se va achita la intrare în seara evenimentului (suma reprezintă o donaţie din partea fiecărui participant ce va ajunge integral la cele 2 formaţii, pentru decontarea transportului şi cazării).

Eveniment produs și recomandat de JURNAL ROCK.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.