Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BizCamp.ro, 7-8 mai 2009

0
Campus de business pentru studenţi şi tineri profesionişti. La Bucureşti. Acum, adică mâine şi poimâine, 7-8 mai 2009. Sesiuni fără stresiuni! Învăţăminte, tabără, business şi puţin fun. Puţin mai mult oare? Online pe BizCamp pentru detalii. Mai jos sunt câteva informaţii – pe scurt – despre eveniment! Baftă în sesiune! 🙂

„BizCampus lanseaza inca un eveniment sub forma unei serii de conferinte organizate sub pretextul unei tabere de business: „BizCamp – Tabara de business pentru studenti. De la inspiratie la aspiratii”. Pentru ca este momentul sa invatam si sa crestem, este momentul ideal sa pregatim viitorul care ne asteapta cu forme noi. Intra acum pe http://www.bizcamp.ro/, citeste programul complet, alege-ti sesiunile care ti se potrivesc si inscrie-te pe loc. Daca te inscrii online, ai asigurata participarea gratuita la eveniment. Ai de ales intre conferinte deschise, sesiuni de lucru interactive, traininguri, jocuri de strategie si seminarii.”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.