Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bine Boutique – primul magazin caritabil al Crucii Roșii Române

0

Crucea Roșie-Filiala Sector 6: Ne bucurăm să vă invităm luni, 17 Septembrie 2018, începând cu ora 14:00, la deschiderea Bine Boutique-primul magazin social al Crucii Roșii Române.

Bine Boutique inspiră oamenii să recicleze și să reutilizeze materialele textile. Fondurile obținute prin vânzarea hainelor donate sunt destinate proiectelor sociale ale Crucii Roșii-Filiala Sector 6.

Sursa: aici.

Bine Boutique face parte din proiectul ‘’Comunitate implicată, resurse protejate’’, susținut prin Fondul IKEA pentru Mediul Urban, finanțat de IKEA România și gestionat de Fundația Comunitară București.

Adresa Bine Boutique: București, Str. Biserica Amzei nr. 29 (Piața Romană)

Vă așteptăm cu drag!

#bineboutique #17septembrie

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.