Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bike 2 Smile – Mergi cu bicicleta și primești reducere la stomatolog!

0

Când mergi cu bicicleta, îi saluți pe ceilalți bicicliști din trafic? Acum poți face asta cu un zâmbet de impact! Și cine să-ți ofere un zâmbet mai strălucitor decât singura clinică eco-friendly din România? Vara asta, Green Dental încurajează bicicliștii să se oprească la stomatolog.

Vino cu bicicleta la Green Dental și primești 50% reducere la detartraj / consultație / albire profesională și 20% reducere la obturații și coroane dentare.

Campania este valabilă în perioada 19 iunie – 31 august.

Suntem o clinică eco-friendly și căutăm pacienți la fel de interesați ca noi de protejarea mediului, de un stil de viață activ și sănătos, pacienți care preferă prevenția problemelor și prelungirea vieții. Îi așteptăm cu suport de biciclete afară și o mulțime de surprize eco-friendly.” spune Ioana Pătru, managerul clinicii Green Dental.

Campania include și parteneriate media în cadrul cărora vor fi oferite pachete Smile Makeover de 2000 euro (unul pe lună) și premiul cel mare de 5000 Euro.

Despre Green Dental │ Ce reprezintă conceptul de stomatologie verde?

Ca susținători ai stomatologiei verzi, urmărim îndeplinirea următoarelor obiective:

  • Utilizarea tehnologiilor avansate. Folosim tehnologii digitale și aparatură modernă pentru a oferi o precizie sporită tratamentelor.

  • Stomatologie fără amalgam. Obturațiile din amalgam (aliaj al mercurului cu unul sau mai multe metale) sunt considerate toxice. Noi le recomandăm pe cele din compozit fotopolimerizabil.

  • Recomandarea tratamentelor minim invazive. Cu ajutorul tehnicilor dentare de ultimă oră, pacienții beneficiază de tratamente simple și mai puțin costisitoare.

  • Laborator propriu specializat. Cu sprijinul tehnologiei de ultimă generație, tehnicienii noștri realizează o gamă largă de lucrări protetice, în cel mai scurt timp posibil.

  • Folosirea de sterilizatoare conform normelor UE. Un sistem electronic monitorizează procesul de sterilizare. În plus, cabinetele au pardoseală antibacteriană.

  • Consum redus de energie electrică prin iluminarea naturală sau cu tuburi cu LED-uri.

  • Reducerea deșeurilor și a poluării prin eliminarea responsabilă a deșeurilor dentare toxice.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.