Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Azi. Clubul Taranului: Cantece de iarna cu Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Cristi Rigman si Anca Hanu

0
Cântece de iarnă cu: Anca Hanu, Bobo Burlăcianu, Cristi Rigman și Ada Milea. (Luni, 4 ianuarie, 2016) 
Vă așteptăm la ora 20.00
la Clubul Țăranului
Biletul – 35 de lei
Biletele se iau de la intrare. Rezervări, la 021/3108048 
Ada Milea 2
Nu e foarte clar cât e muzică și cât e teatru în ceea ce fac cei patru artiști. Doi dintre ei sunt actori ai Teatrului Naţional din Cluj-Napoca (Anca Hanu și Cristi Rigman) și au lucrat cu Ada Milea pentru mai multe spectacole ale acestui teatru. 
În 2013 au început să încerce o variantă de concert alături de Bobo Burlăcianu (membru al trupei Fără Zahăr), iar filmările cu „repetiții în bucătărie” și „repetiții în natură” au zeci de mii de vizualizări pe youtube și umplu sălile la concertele lor
Concertul conține „cântece de iarnă” (cântece de pe un CD proaspăt lansat) și cântece din spectacole de teatru pentru care Ada Milea și Anca Hanu (distinsă anul acesta cu Premiul Uniter pentru cea mai bună actriță) au creat partea aparent muzicală.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.