Au mai rămas doar 3 zile în care te poți înscrie în Climathon Bucharest 2024 – Oxigen pentru București!

0

Au mai rămas doar 3 zile în care te poți înscrie în Climathon Bucharest 2024 – Oxigen pentru București! Ideathonul se va desfășura în perioada 20-21 aprilie, în format fizic la Raiffeisen Media Center, unde ne propunem să aducem împreună oameni și echipe interesate de sustenabilitatea din capitală, pentru a-i ajuta să vină cu idei noi și soluții pentru comunitate.

👇 Înscrie-te până pe 7 aprilie ca să rezolvi provocarea ediției!

✅ Ai acces la o rețea de experți în domeniul sustenabilității și al schimbărilor climatice și te vei putea conecta cu oameni asemenea ție.

✅ Primești îndrumare de la mentori și facilitatori, și vei folosi o serie de materiale care să te inspire în definirea soluției propuse.

✅ Înveți care e drumul de la idee cu potențial la proiect cu impact, cu șansa de a deveni un business în domeniul sustenabilității.

✅ Soluția desemnată câștigătoare va primi o finanțare de 5.000 de euro și va fi preselectată pentru ediția 2024 Romania ClimAccelerator Pitch Day – Idea stage.

📧 Află mai multe despre program și aplică singur sau în echipă de maximum 5 persoane aici: https://www.impacthub.ro/climathon-bucharest-2024/!

Climathon 2024 este cel mai mare ideathon pe teme de mediu din lume. În România este organizat de Impact Hub Bucharest, în parteneriat global cu EIT Climate-KIC, și susținut de Raiffeisen Bank.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Încă din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking din România, cu o comunitate de peste 3.000 de membri în București, iar la nivel global organizația este prezentă în peste 100 de locații din peste 50 de țări. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startup-urilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.