Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Au început înscrierile pentru Perpetuum

0

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare București organizează în weekendul 29-30 mai 2021 concursul de inginerie Perpetuum. Acesta va avea loc în mediul online. Premiile competiției vor veni anul acesta din partea firmelor Luxoft și Adswizz.

    Aflat la cea de-a cincea ediție, Perpetuum este dedicat tuturor studenților pasionați de domeniul ingineriei. Aceștia au ocazia să implementeze propriul proiect funcțional cu ajutorul plăcuțelor de dezvoltare, într-un interval de o lună, și să își îmbogățească cunoștințele ce îmbină hardware-ul cu software-ul, totul într-un mediu competițional cu premii puse în joc.

În cadrul competiției vor exista 3 categorii în care concurenții își pot înscrie proiectele, în funcție de stadiul acestora: From Zero to Hero (pentru proiecte aflate la nivel de idee), Rising Star (dedicată proiectelor în curs de implementare) și Hall of Fame (destinată proiectelor finalizate cu concepte creative). Concurenții vor trebui să aleagă categoria în care doresc să participe individual.

Participarea la eveniment se realizează pe bază de înscriere. Mai multe informații sunt disponibile pe https://www.facebook.com/events/753674661959749/?active_tab=discussion . Pentru întrebări vă stăm la dispoziție pe www.facebook.com/LsacBucuresti/.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.