Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Au început înscrierile la Bucharest Dance Competition,14-17 iunie 2021

0

Opera Comică pentru Copii lansează a doua ediție a Bucharest Dance Competition!

În perioada 14 -17 iunie 2021, Opera Comică pentru Copii organizează, la sediul din Calea Giulești, nr.16, sector 6, București, cea de-a doua ediție a concursului Bucharest Dance Competition”. Acesta se adresează copiilor care frecventează cercurile de coregrafie din cluburi şi palate ale copiilor, şcoli particulare de dans, precum şi şcoli/licee vocaţionale din România și din străinătate.

Dansatorii, profesioniști sau amatori, sunt invitați să consulte Regulamentul competiției și să completeze formularul de înscriere în perioada 14 – 29 mai: http://bit.ly/BDC_OCC_2021.

Anul acesta, competiția se desfășoară în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii, iar Gala Bucharest Dance Competition este programată pe 17 iunie. În cadrul Galei, Președintele Juriului, soprana Felicia Filip va înmâna Marele Trofeu câștigătorului ales de Juriu, în urma evaluării tuturor competitorilor.

Informații suplimentare referitoare la Bucharest Dance Competition pot fi solicitate la adresa de e-mail bucharestdancecompetition@gmail.com sau la telefon: 0751.261.479 – Roxana Pencu, Manager Proiect.

Opera Comică Pentru Copii este o instituţie publică de cultură a Municipiului Bucureşti, cu personalitate juridică, aflată în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, încadrată la categoria „instituţii de spectacole de repertoriu”, conform prevederilor O.G. nr. 21/2007 privind instituțiile și companiile de spectacole sau concerte, precum și desfășurarea activității de impresariat artistic.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.