Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelierul de Business Planning

0

roPot organizeaza Atelierul de Business Planning, un atelier de practica de o zi gandit pentru dezvoltarea competentelor in crearea unui plan de afaceri sau in implementarea unei idei de proiect. Este un atelier care priveste atat crearea unui plan in sens teoretic, pornind de la idee si resurse, cat si o dimensiune practica, un studiu de caz pe planul de afaceri al celor de la Ateliere Fara Frontiere. Ca perspective, atelierul acopera atat zona de business, cat si particularitatile unui business social, si provoaca la intelegere, dezbatere si exercitiu.

Invitati

O avem alaturi de noi pe Raluca Ouriaghli, Director Executiv al Ateliere Fara Frontiere, care ne va ajuta cu studiul de caz al organizatiei si va conduce discutia despre strategia de business a AFF, cu date si cifre concrete.

Ateliere Fara Frontiere este o asociatie romana non-profit a carei misiune este integrarea socioprofesionala a persoanelor in dificultate printr-un atelier care le propune o activitate economica si solidara: reciclarea si reconditionarea calculatoarelor colectate de la companii si institutii responsabile.

Al doilea invitat este Sorin Kertesz, antreprenor si business consultant, co-fondator al Ciclop, care va propune exercitiul practic de business.

Ciclop este primul  magazin de biciclete de oras, noi sau reconditionate, cumparate de la institutii din Europa care se ocupa de colectarea bicicletelor vechi si repunerea lor in circulatie.

Obiective

  • intelegerea principiilor unui plan de afaceri si invatarea pasilor de urmat;
  • intelegerea realitatilor specifice unui business social;
  • exercitiul propriu-zis pe studiul de caz propus de Ateliere Fara Frontiere.

Profilul partcipantului

Poate participa oricine coordoneaza sau are o idee de proiect pentru care e nevoie de o strategie clara si un mecanism functional de implementare. Pot participa antreprenori la inceput de drum sau deja initiati, care au o idee de business (social sau nu) sau care vor sa-si imbunatateasca strategia deja gandita.

Desfasurarea evenimentului

Atelierul are loc sambata, in data de 12 ianuarie, in HUByx, pe Strada Lipscani nr. 27, etaj 1 (Bucuresti).

Orele de desfasurare: 10.00 – 17.30, cu o pauza de masa de o ora si doua pauze de cafea.

Costul participarii este de 120 de lei sau este inclus in pachetul de membru roPot dedicat. Numarul locurilor disponibile este 16

Pentru detalii si inscrieri accesati pagina http://www.ropot.ro/261/atelierul-de-business-planning

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.