Ateliere inspirate din arta lui Dalí, dedicate copiilor si adultilor, din 13 aprilie, la ARCUB

0

The Rembrandt Art Experience în parteneriat cu Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, anunță lansarea seriilor de ateliere de artă, dedicate familiei, inspirate de geniul suprarealist Salvador Dalí, o aventură unică în lumea artei ce își deschide porțile în data de 13 aprilie, la ARCUBHanul Gabroveni, Sala Studio. 

Proiectul își propune să aducă publicul mai aproape de stilul inconfundabil și imaginația fără limite a lui Dalí și promite să ofere o experiență educativă și distractivă pentru participanții de toate vârstele, prin intermediul activităților interactive și al atelierelor de creație care se vor desfășura pe parcursul anului 2024. 

Fie că ești un cunoscător de artă sau un începător entuziast, te invităm, ca timp de o oră, să îți exprimi creativitatea și să explorezi universul suprarealist a lui Dalí, într-un mediu prietenos și inspirațional.

Vă așteptăm cu drag să vă alăturați în această călătorie artistică memorabilă ca împreună să celebrăm moștenirea lăsată de Salvador Dalí prin aceste ateliere menite să încurajeze creativitatea.

Atelierele se vor organiza în fiecare sâmbătă și duminică (cu excepția zilelor de 4 și 5 mai), în intervalul orar 11.00-15.00, sunt adaptate pentru diferite categorii de vârstă și niveluri de experiență și includ teme, precum: 

  • „Ceasuri Topite” – dedicat explorării conceptului de timp în opera lui Dalí; 

  • „Elefantul Acrobat” – activitate de modelaj care dorește să balanseze grandoarea cu fragilitatea; 

  • „Portretele Suprarealiste” – autoportretul ca metodă de explorare a subconștientului; 

  • „Lumea subacvatică a lui Dalí” – pictura subacvatică întâlnește simbolurile onirice etc. 

Detalii complete despre fiecare atelier în parte precum și despre modalitatea de rezervare a unui loc în cadrul programului organizat la ARCUB – Sala Studio, pot fi accesate pe www.rembrandtart.ro 

Biletele pot fi achiziționate de pe www.rembrandtart.ro  la prețul de 80 lei pentru copii și 90 de lei pentru adulți/pe sesiune (1h cu pauză), în limita locurile disponibile.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.