Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ateliere incubator107

0

Incubator107 vă invită la o nouă serie de ateliere:

EBRU – pictura pe apă, 22 februarie

EBRU este o tehnică străveche persană, care reprezintă arta de a desena pe suprafața apei, urmând ca desenele realizate să se transpună pe hârtie. Sau lemn.

EBRU Pictura pe apa

Călătorii spirituale în energetica viului, 23 februarie, 2 martie

Vom povesti despre lucruri care ne vor ajuta  să înțelegem de ce ne îmbolnăvim şi cum putem găsi căile spre vindecarea trupului, minţii, emoţiilor şi sufletului sau spiritului. Atelierul te va ajuta să cum să colaborezi cu universul tau interior pentru aţi găsi starea de armonie şi echilibru.

La al doilea atelier continuam prezentarea energeticii umane incluzând şi exemple practice de lucru cu energia. După ce înțelegem mecanismele de funcţionare ale corpului nostru, putem lucra pentru menţinerea stării de sănatate şi autoterapie.

 

cp 2-10 

Hai să fim (mai) buni, 24 februarie, 3 martie

Acest atelier se adresează persoanelor care au momente în care se simt descumpăniți, folosiți și nu înțeleg de ce faptele bune le sunt răsplătite cu aversiune, respingere, nemulțumire.

În cadrul celor două întâlniri îți voi arăta cum poți continua să faci bine, fără a-i mai lăsa pe ceilalți să te rănească. Voi împărtăși cu tine tehnici pe care eu însămi le aplic de mai mult de un an prin care să nu mai fii salvatorul tuturor, dar să îi ajuți pe toți cei care au nevoie de tine.

cp 2-11

Experimente morale, 25 februarie, 4 martie

În timpul atelierului vom intra într-un laborator imaginar. Aici vom construi experimente în mintea noastră pentru a pune la încercare ce credem că trebuie făcut. Avertizez că multe persoane nevinovate vor fi sacrificate în circumstanțe ciudate. Partea interesantă este că mulți dintre voi veți decide să fiți complici. Din fericire, fatalitățile sunt doar ficționale. Cei care sunt mărinimoși vor avea posibilitatea să sacrifice și cești în loc de persoane nevinovate.

Experimentele mentale vor trezi reacțiile voastre și din ele vom extrage ipoteze despre ce este bine să facem, producând astfel o utilitate practică în lumea reală unde decizii grele trebuie luate. Vom cunoaște, de asemenea, ce se întâmplă în creierul nostru atunci când decidem și ne vom întreba dacă aceste informații sunt relevante pentru ceea ce trebuie să facem. Ce contează mai mult: emoțiile din creier sau procesele raționale sau un creier în stare de ebrietate?

La sfârșitul atelierului veți înțelege mai bine alegerile voastre, cum să vi le îmbunătățiți, dar veți deprinde și reflexul de a vă stresa prietenii cu sfatul că lucrurile sunt mai complicate decât par la prima vedere.

cp 2-12

 

Secretele unghiilor frumoase și sănătoase, 26 februarie

Dacă ai probleme cu unghiile naturale, nu reușești niciodată să le crești pentru că se rup și se exfoliază tot timpul, ai vrea să afli cum să alegi un salon astfel încât să fii sigură că vei avea  o manichiură impecabilă, ți-ar plăcea să știi să îți faci singură modele simple, dar de efect , ai vrea să știi cum arată o unghie falsă corect construită, cum se îndepărtează corect unghiile false sau dacă afectează unghiile naturale. Vino la atelierul si vei avea ocazia să afli toate acestea și multe altele, direct de la un profesionist!

Secretele unghiilor frumoase

Tobe africane, 27 februarie

Toba este poate cel mai vechi instrument muzical din Africa, folosit încă din cele mai vechi timpuri pentru a comunica de la un sat la altul, a crea un sentiment al comunității între triburi și oferind tuturor ritmurile pe care oamenii să danseze și să petreacă. Vom scăpa împreună de stresul zilnic, dezvoltând creativitatea și exprimând liber muzica din noi.

Tobe africane

 

Planificarea si organizarea evenimentelor, 6 martie

În cadrul atelierului te vei concentra pe oportunităţile de promovare ale evenimentului (parteneri media, sponsori, presă) şi eficientizarea bugetului. La fel de importante sunt şi cunostinţele de evaluare a evenimentului pentru înregistrarea feedback-ului participantilor şi perfecţionarea tehnicilor de organizare.

Pe scurt, vei afla multe informaţii ce îţi vor folosi fie că vrei să devii un profesionist in domeniu (conferinţe, lansări de produse, târguri, traininguri,concerte,expoziţii) sau intenţionezi să îţi organizezi un eveniment propiu, cu adevărat deosebit (nuntă, botez, aniversare).

cp 2-13

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.