Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ateliere cu soare, auto-apărare, tort, port, tai chi și tango

0

După ce am pictat, ne-am jucat de-a trainerii şi adulţii şi am descoperit energia Chi, săptămâna asta
continuăm să înverzim şi să tentăm primăvara cu jonglerii, tango, jocuri şi delicatese dulci.

Toate atelierele se țin în mansarda noastră de pe Str. Traian 107, (Bucuresti) iar înscrierea se face prin
email la adresa inscrieri@incubator107.com. Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de
noi și lasă-ne numărul tău de telefon. Sau intră pe site și înscrie-te online.

Luni, 12 martie, luăm visele de coadă şi ne așezăm la sfat cu tine, împreună. De la ora 19:00, meşterița noastră,  Elena Căpruciu, ne va ține la povești despre mine, despre tine, despre lucrurile la care visăm cu ochii deschiși, despre ieri și despre azi.

De e marţi 13, ne lepădăm de superstiţii, îmbrăcăm kimonourile şi învăţăm de la meşterul nostru, Șerban Cantacuzino, să ne apărăm de ceasurile rele în stil Krav Maga. Ne vedem de la ora 19.00, în haine lejere şi cu voie bună gata să descoperim tehnici de auto-apărare timp de două ceasuri…bune.

Miercuri, 14 martie, continuăm cu următorii pași de tango argentinian, încercăm să prindem ritmul maestrului Flaco Dany și să prindem gustul de Buenos Aires. Pantofi de dans și muuuultă răbdare de la ora 19:00, iar muzica-i din partea casei.

De e joi e jonglerie! De la ora 18.00, la Cros Learning House (Intrarea Mihai Eminescu 5), cu meșterii veseli de la TricTruc107. Primim cu drag orice mână ce vrea să jongleze, fie ea încă stângă sau dreaptă şi dibace.

Tot joi, dar în mansardă, de la ora 19.00, maestrul Adrian Sârbu ne dezvăluie mai multe din arta Tai Chi. Hai să vedem ce înseamnă Taichi Chuen și cum să activăm energia Qi până legăm cele 12 forme chinezești.

Vineri, 16 martie, este ziua dedicată meșterilor noștri. De eşti un pasionat priceput sau un priceput pasionat, aşteptăm propunerea ta de atelier pentru comunitatea noastră veselă şi frumoasă la mesteri@incubator107.com.

Sâmbătă, 17 martie,  începem cu spor o nouă rundă de joc de Go. Ne trezim în mansardă, cam pe la ora 11:00, alături de Andrei şi Setin de la Ideas4Talent.

Ai prins gustul? Tot sâmbătă, de la ora 14.00, împreună cu Mihai Buzatu, ne suflecăm mânecile, ne punem şorţurile de bucătărie şi incubăm dulciuri delicioase cât ai zice Dessert frenzy. Creme, ciocolate, fructe confiate…avem de toate.

Cum se lasă seara, mai stăm puțin împreună să descoprim cultura aromână. De la ora 18:00, ne întoarcem în timp, ne răsucim tradițional și ascultăm o trupă tânără, Via Balkanica. Curioși și bucuroși de oaspeți!

Duminică, 18 martie, ne revedem de la ora 11:00 la Jocul de Go, iar de la ora 14:00 întindem iarași masa pentru Dessert frenzy.

Încheiam săptămâna liniștiți că am aflat cum să ne găsim un loc de muncă folosind LinkedIn. Cu laptopurile, CV-urile şi voia bună la purtător, Adrian Chira vă aşteaptă de la ora 18.00.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.