Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier online ”Orientare spre Soluție & Optimism” cu Florin Ghindă în data de 24 mai 2021

0

Dacă vrei să aplici la programul ”Inclusiv în cartier” sau ai o provocare într-un proiect sau în munca ta și vrei să o adresezi eficient, te invităm la atelierul online ”Orientare spre Soluție & Optimism” pe 24 mai, între orele 17:00-19:00, pe platforma Zoom.

Te poți înscrie completând acest formular până pe 23 mai: https://forms.gle/uQc8kPECAsNUUZzS9 pentru a primi link-ul de Zoom.

Vei avea acces la o hartă, instrumente de lucru și concepte care să te ajute să dezvolți o abordare orientată pe soluții și optimism în viața personală și profesională.

Sursa: eveniment Facebook aici.

Despre atelier:

În contextul în care trăim în volatilitate, incertitudine, nesiguranță (V.U.C.A. World), noi la RomâniaPozitivă.ro credem că avem nevoie de o mulțime de abilități ale viitorului și ale prezentului, printre care și orientarea spre soluție în fața problemelor cu care generația noastră se confruntă. Și da, avem nevoie și de optimism pragmatic.

Acest program este potrivit pentru cei care doresc:
⎆ instrumente de lucru, concepte și metode pentru orientare spre soluție și optimism, utile în viața personală și profesională și cu impact pozitiv și pentru colegi, prieteni, familie sau societate;
⎆ o hartă cu soluții și idei concrete pentru minim o problema sau oportunitate la care participantul dorește să lucreze specific și dedicat în timpul programului online, în funcție de timpul și ritmul de învățare;
⎆ experiență de învățare online interactivă cu multe instrumente și inspirație din practica de training și facilitare de aproape 20 de ani, cu peste 10 000 de participanți în evenimente offline și online.

După acest webinar vă invităm să accesați gratuit programul online asincron „Orientare spre Soluție & Optimism” ce conține o hartă cu 5 zone de explorat și instrumente aferente, peste 10 fișe de lucru (pregătite pentru descărcare), video-uri pentru inspirație și concepte cheie, chestionare online, exemple și studii de caz și resurse suplimentare.

Despre Florin Ghindă, autorul programului online

Fondator al platformei RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informare și educație pozitivă Romania Pozitiva, cu peste 30 de autori și peste 40.000 de articole De bine despre România publicate încă din 2006.
Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer și facilitator pentru circa 10.000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: train the trainers & facilitators, business model, antreprenoriat social, managementul echipelor, design & solution thinking, comunicare și public speaking. Mai multe informații despre Florin aici sau aici.

Despre RomâniaPozitivă.ro
RomâniaPozitivă.ro este o platformă de informație și educație pozitivă. Avem pentru tine peste 40.000 de exemple De bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Pregătim de aproape 20 de ani pentru organizațiile partenere programe de training și facilitare adaptate la nevoile de dezvoltare specifice. De-a lungul timpului am dezvoltat o mare varietate de experiențe de învățare pe diverse tematici și am lucrat cu peste 10.000 de participanti.

Programul ”Inclusiv în cartier”, inițiat de Fundația Comunitară București și susținut de Banca Transilvania, sprijină dezvoltarea de programe de cartier care identifică și adresează probleme și oportunități de educație, mediu și sociale din comunitatea de cartier. Aici detalii.
Organizatori: Fundația Comunitară București și RomâniaPozitivă.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.