Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier gratuit de teatru in engleza pentru copii

0

TOAMNA SE INTORC PERSONAJELE – EDITIA A II-A
Atelier de teatru in engleza cu participare GRATUITA

Theatre Acting Club organizeaza in data de 26 septembrie cea de-a doua editie a evenimentului “Toamna se intorc personajele”, ce va avea loc la libraria de carte straina Books Express, Str. Gradistea Florestilor, Nr. 17 – Bucuresti. Copiii cu varsta cuprinsa intre 8 si 14 ani sunt invitati sa participe la atelierul de teatru in engleza si sa se distreze impreuna cu Marius, trainerul coordonator.

afis_site

“Sunt bucuros sa constat ca pe parcursul unui an scolar copiii care participa la atelierele noastre se dezvolta frumos. In primul rand prind curajul de a vorbi limba engleza. Sunt multi cei care o inteleg, dar din varii motive sunt inca timizi cand vine vorba de a sustine un dialog in engleza cu cineva. Apoi ii observ pe cei care urca pentru prima data pe scena unui teatru adevarat. Usor dezorientati la inceput recupereaza ulterior cand realizeaza propriul lor potential, cand incep sa isi controleze emotiile si sa fie increzatori in fortele proprii. Pentru mine ca trainer este o onoare sa iau parte alaturi de ei la aceste transformari, iar rezultatul final prefer sa spun ca nu mi se datoreaza mie, ci efortului, perseverentei si motivatiei cu care acesti copii vin la cursurile noastre.” – Marius Smintina, fondator Theatre Acting Club

Activitatile din 26 septembrie se vor desfasura in functie de varsta participantilor, dupa urmatorul program:

• 11.00 – 12.00 – Grupa Discovery (8-10 ani);
• 12.00 – 13.00 – Grupa Kido (11-14 ani)
Participarea la atelier este gratuita si necesita rezervarea locului prin completarea formularului de inscriere disponibil aici.

In cadrul atelierului demonstrativ copiii vor cunoaste o noua modalitate de invatare a limbii engleze si se vor distra cu jocuri de concentrare, memorare, exercitii de dictie si pronuntie, vor improviza si isi vor alege personajele preferate pentru a juca in scurte scenete.

Despre Theatre Acting Club

Theatre Acting Club a fost infiintat in februarie 2014 de Marius Smintina, fost actor al teatrului “Fani Tardini”, dupa 3 ani de experienta internationala in lucrul cu copiii in scoli private din Burxel si Spania, din dorinta de a aplica metodologia internationala in ceea ce priveste dezvoltarea personala prin teatru a copiilor si adolescentilor. In august 2010, stagiul de formare profesionala i-a adus lui Marius certificarea LAMDA (The London Academy of Music and Dramatic Arts).

Misiunea Theatre Acting Club este de a crea oportunitati de dezvoltare personala care educa, provoaca si inspira copiii si tinerii. Cursurile si atelierele T.A.C. stimuleaza creativitatea si incurajeaza vorbirea limbii engleze pe tot parcursul desfasurarii modulelor.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.