Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de tehnici de Relaxare

0

Fundația Calea Victoriei vă invită începând de sâmbătă, 21 februarie, de la ora 15:00, la Atelierul de tehnici de Relaxare, susținut de Marcela Andrei.Atelier de tehnici de Relaxare

De multe ori, seara sau în weekend, nu reușim să ne deconectăm de la activitățile cotidiene și să trecem de la ritmul alert și solicitant de la birou la atmosfera calmă și odihnitoare pe care ne-o poate oferi viața personală. Vă propunem trei întâlniri dedicate experimentării și însușirii unor metode de relaxare foarte eficiente, care ne pot îmbunătăți stilul de viață și ne pot ajuta să ne bucurăm mai mult de timpul nostru liber.

Exercițiile și tehnicile pe care actrița Marcela Andrei ni le va dezvălui sunt practicate de actori, dansatori, cântăreți sau sportivi care le folosesc înaintea unor spectacole sau competiții, pentru a avea rezultate mai bune sau pentru a se putea concentra mai ușor. Dar pot fi, de asemenea, soluții pentru a vă bucura cu adeărat, mai prezent, de momentele frumoase ale vieții personale.

Participanții vor învăța câteva exerciții pe care mai apoi le vor putea folosi de câte ori au timp sau de câte ori simt că este nevoie. Exercițiile practice pe care le vom face vor avea un fond muzical de relaxare.

Ce vom face la atelierul de tehnici de relaxare:

  • discutăm despre și aplicăm diverse tehnici de relaxare, la îndemâna tuturor
  • muzica de relaxare sau chiar sunetele din natură. Participanții vor fi îndrumați să găsească acea muzică sau acele sunete la care reacționează.
  • exerciții de relaxare cu ajutorul respirației – toracicaă, diafragmatică (abdominală), combinată
  • exerciții de relaxare progresivă
  • exerciții de relaxare profundă
  • recomandarea unor exerciții de făcut individual, acasă
  • alte metode de relaxare, cu un efect relativ rapid

La întâlnirile noastre vă recomandăm să purtați o ținuă lejeră și încălțăminte comodă.

 

Lector: Marcela Andrei
Data începere: 21 februarie 2015; Ora curs: 15:00

Număr ateliere: 3

Frecvența zilnică: săptămânal, sâmbătă

Cost: 150 ron; Cost redus (card fidelitate, studenți, pensionari): 135 ron

Locul desfășurării: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (în apropierea Rondului Pache Protopopescu și Bisericii Sfânta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Înscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

 

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.