Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de scriere publicitara

0

Fundatia Calea Victoriei va propune incepand de joi, 31 martie, ora 19:00, Atelierul de scriere publicitara – un curs care va poate ajuta sa concepeti texte sau mesaje convingatoare si puternice pentru site-ul vostru, blogul personal, social media, comunicatele sau materialele pe care le pregatiti.

Exista cuvinte care, o data auzite, nu ne mai ies din minte. Si cuvinte care, o data ajunse in constiinta noastra, determina schimbari, creeaza noi realitati. Exista cuvinte care persuadeaza si cuvinte care manipuleaza.

Care este secretul lor? Care e povestea vorbei devenita logos si a logosului transpus in actiune?

Prin ce tehnici putem vinde opinii, convingeri si, in ultima instanta, produse?

Este obiectul cursului de Scriere publicitara tinut de Florin Dumitrescu: patru lectii de retorica aplicata si copywriting eficient, special concepute pentru comunicarea in limba romana si pentru contextul economic din Romania de azi.

Iata cateva dintre temele abordate de curs:

• Relatia nume de brand – slogan: primul pas spre memorabilitate
• Cum sa capturezi creierul consumatorului: retorica formulelor concise
• Lectia marilor copywriteri este valabila in era digitala?
• De ce tin copywriterii romani sa scrie „cu poanta”? Umorul chiar vinde

Scriere publicitara

Lector: Florin Dumitrescu
Data incepere: 31 martie 2016; Ora curs: 19:00
Numar ateliere: 4
Frecventa: saptamanal, joi
Cost: 200 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 180 ron
Locul desfasurarii: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.