Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de scriere creativa

0

Scriere creativaScrierea creativa are definitii din cele mai diverse. De la tehnica si abilitate in sondarea textului, pana la redarea unor subtilitati de stil sau perceptia corecta a metaforizarii.

Atelierul de sciere creativa organizat de Fundatia Calea Victoriei  si sustinut de lectorul Mario Barangea este gandit ca o parte introductiva in procesul scrierii creative, definita drept formularea fericita a unor scenarii imaginare.

Suna complicat? De fapt, nu e… Invatam intr-un mediu interactiv si relaxat doar sa scriem asa cum vrem sa scriem.  Atelierul se bazeaza pe ideea interactivitatii. Departe de a fi un curs academic, obiectivul principal ramane posibilitatea exprimarii libere, in scris, dar si oral, a fluxurilor mentale neexplorate ale subiectului.

Lector:  Mario Barangea

Data incepere: 5 septembrie 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 7

Frecventa: saptamanal, vineri

Cost: 350 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 315 ron

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

 

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.