Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Networking: Arta de a stabili si mentine relatii

0

Fundatia Calea Victoriei va invita marti 10 iunie, ora 19.00, la Atelierul de Networking: Arta de a stabili si mentine relatii, sustinut de Cristian Ezri.

Atelier de Networking

In fiecare moment, lucreaza milioane de oameni pentru bunastarea noastra personala, fapt de care poate nu suntem mereu constienti. In realitate suntem foarte conectati si cu totii suntem dependenti unii de altii. Capitalul social pe care il detinem poate valora mult mai mult decat ne dam seama la prima vedere. In mare masura depinde de noi ce facem cu acest capital social: il exploram si il dezvoltam sau pur si simplu il ignoram.

Alegerea este a ta!

Networking-ul sau mai bine zis arta de a stabili si mentine relatii, este o arta care in secolul XXI ar trebui sa devina o a doua natura pentru omul modern.

Te invitam la o calatorie in care vei avea sansa sa inveti sau sa aprofundezi aceasta arta si, nu in ultimul rand, sa practici networking-ul cu propria persoana. Calatoria va fi una usoara, plina cu voie buna, povesti, experiente, dialog si practica.

Indiferent daca lucrezi in corporatie, esti antreprenor, director de companie sau student, acest atelier va functiona pentru tine avand in vedere ca a fost conceput intr-un fel in care vom lucra in grup, dar tu vei lucra cu tine insuti.

 

Cursul are trei sedinte:

1. FUNDAMENTELE

 • Ce este networking-ul si ce nu este
 • Credinte false despre networking
 • Blocaje
 • Starea de spirit potrivita
 • Istoria Networking
 • Tipuri de Networking

2. DESPRE NOI

 • Cunoaste-te pe tine
 • Decide ce vrei
 • Branding personal
 • Vorbire in public si Discursul din lift

3. DESPRE EI

 • Invata sa analizezi!
 • Arta conversatiei
 • Follow-Up si sisteme sprijinire a activitatii

 

Lector: Cristian Ezri

Data incepere: 10 iunie 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 4

Frecventa: saptaminal, miercuri

Cost: 200 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 180 ron

Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.