Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Networking: Arta de a stabili si mentine relatii (25 – 28 august)

0

Indiferent daca lucrezi in corporatie, esti antreprenor, director de companie sau student, esti conectat cu oamenii din jurul tau si cu totii suntem dependenti unii de altii. Dar cum ne putem folosi de asta? Fundatia Calea Victoriei va invita la Atelierul de Networking: Arta de a stabili si mentine relatii (25 – 28 august) cu Cristian Ezri.

Networking


Networking-ul, sau arta de a stabili, mentine sau intrerupe relatii, ar trebui sa devina o a doua natura pentru omul secolului XXI.  Capitalul social pe care-l detinem poate valora mult mai mult decat ne dam seama la prima vedere si in mare masura depinde de noi ce facem cu el: il exploram si-l dezvoltam sau pur si simplu il ignoram.

Alegerea este a ta!

Te invit la o calatorie in care vei avea sansa sa inveti sau sa aprofundezi aceasta arta si nu in ultimul rand sa practici networking-ul  cu propria persoana. Calatoria va fi una usoara, plina cu voie buna, povesti, experiente, dialog si practica.

Calatoria va avea patru statii (sedinte):

Prima statie: FUNDAMENTELE – Starea de spirit potrivita; Ce este networking-ul, si ce nu este; Credinte false despre networking; Blocaje; Autoevaluare.

A doua statie: DESPRE NOI – Abilitati; Istoria Networking; Tipuri de Networking; Tipare de comunicare.

A treia statie: DESPRE EI – Invata sa analizezi!; Branding personal; Arta conversatiei; Discursul in lift.

A patra statie: DIN VIATA REALA – Follow-Up si sisteme sprijinire a activitatii; Tips & Trick; Recapitulare; Marea Incercare!

 

Lector:  Cristian Ezri

Data incepere: 25 august 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 4

Frecventa: zilnic (luni-vineri, 25-28 august)

Cost: 200 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 180 ron

Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

 

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.