Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Mozaic (29 iunie – 1 iulie)

0

Fundatia Calea Victoriei va invita in perioada 29 iunie – 1 iulie, de la ora 18.30, la Atelierul de Mozaic, sustinut de artistul plastic Teodora Varzaru.

Descoperiti si experimentati una dintre cele mai vechi si mai spectaculoase arte decorative – mozaicul. Materialele colorate pe care le vom folosi sunt marmura, gresia, ceramica smaltuita si sticla, imbinate cat mai armonios si original, pentru a crea obiecte utile si estetice. Veti experimenta bucuria de a inventa mici opere de arta cu propriile maini si de a va deconecta intr-un mod inedit.

Temele atelierului de mozaic vor fi:Mozaic 2 1. Placuta de ceramica (obiect multifunctional) (2h 30′)
2. Rama de oglinda sau fotografie (2h 30′)
3. Vaza de sticla (3h)

Lector: Teodora Varzaru
Data incepere: 29 iunie2015; Ora curs: 18:30;
Frecventa: zilnic (luni-miercuri)
Numar ateliere: 3
Cost: 240 ron (inclusiv materiale de lucru); Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari):210 ron (inclusiv materiale de lucru)
Locul desfasurarii: Str Popa Soare 40, etaj 1
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.