Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de mandale. Armonie și culoare, vineri, 15 iulie, ora 19:30 @Ceainăria La un Ceai

0

Vineri, 15 iulie 2016, de la ora 19:30, ceainăria La un Ceai împreună cuSeeds of creativity te invită să descoperi lumea mandalei. După ce facem cunoștință cu ea și ne interiorizăm, ne stabilim intenția și o colorăm așa cum simțim, lăsându-ne purtați de armonia dintre formă și culoare, de o experiență care ne îmbogațește, hrănește și calmează.

afis-mandala

Mandalele sunt “cercuri sacre” sau recipiente ale esenței. Ele sunt organizate în jurul unui centru, care are capacitatea de a atrage și focaliza atenția dinspre exterior înspre interior.

Facilitator: Oana Alexandru, psiholog și consilier de orientare jungiană
Durata atelier: 2 ore jumatate
Donație sugerată: 30 lei
Înscrierea la atelier se face la numărul 0740 787 074, la numărul ceainăriei 0734 195 395 (apel sau sms) sau la adresa de email: papeemoee@gmail.com

Un eveniment susținut de Radio România Cultural

Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Sapte Seri, Subversiv.info, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Coțofana urbană, Anyplace.ro, Bookblog.ro, Feeder.ro, IQool, Teen Press, Umblat.ro, România Pozitivă, Mama pe Toc, Ro Events, Asociatia Culturala Sarang Hanguk
Event Facebook: https://www.facebook.com/events/1751023328510611/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.