Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Inteligență emoțională

0

Fundația Calea Victoriei vă invită să participați începând de marți, 29 martie, ora 19:00, la o serie de șase întâlniri dedicate Atelierului de INTELIGENȚĂ EMOȚIONALĂ. Lectorul Adela Iepure vă va ghida prin labirintul emoțiilor proprii către o stare de calm și echilibru.

Atelier de Inteligenta emotionala

Cum arată balanța ta emoțională la finalul unei zile? Care este percepția emoțională asupra trecutului tău, prezentului dar și viitorului? Cum îți influențează toate acestea starea de sănătate, performanța, capacitatea de a relaționa? Cum ai putea să îți gestionezi mai bine emoțiile și să reduci stresul pe care îl resimți? Cum poți să aduci un plus de echilibru în viața ta?

La toate aceste întrebări vom găsi răspunsuri împreună, pas cu pas, prin exerciții individuale și de grup, jocuri creative, teste de autoevaluare, instrumente specifice.

Vom experimenta și vom provoca perspectivele actuale pentru a aduce un plus de conștientizare și a ne înțelege mai bine tiparele emoționale, de gândire și acțiune.

Vom descoperi ce se întâmplă în interiorul nostru (în creier și corp) și cum putem folosi descoperirile neuroștiinței pentru a ne gestiona mai bine propria viață și a alege optimismul, echilibrul, fericirea, împlinirea.

Adela Iepure, lectorul acestui atelier de inteligență emoțională, este psiholog, coach profesionist Associate Certified Coach (ACC ICF) din martie 2013 și membru International Coach Federation din 2012.

Lector: Adela Iepure
Data începere: 29 martie 2016; Ora curs: 19:00
Număr ateliere: 6; Frecvența săptămânal: marți
Cost: 300 ron; Cost redus (card fidelitate, studenți, pensionari): 270 ron
Locul desfășurării: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1
Înscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.