Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de ECO… nomii la Seneca Anticafe

0

Ni se recomandă adesea să adoptăm comportamente ecologice, dar puțini știu că ele au un alt „efect secundar” benefic: ne ajută să cheltuim mai puțin pe resursele pe care le economisim.

Joi, 23 noiembrie, la ora 19, echipa Seneca pregătește pentru cei curioși un atelier interactiv despre impactul nostru asupra mediului, cum îl putem reduce, de ce merită efortul și cum putem face și economii pe parcurs. Atelierul va avea loc la Seneca Anticafe (Str. Ion Mincu nr. 1, București). Click aici pentru evenimentul Facebook.

Te poți înscrie la irina.vasilescu@asociatiasnk.ro până duminică, 19 noiembrie. Locurile sunt limitate – putem avea maximum 30 de participanți, iar numărul minim necesar este de 8 persoane înscrise.

Atelierul este cadou de aproape-Sărbători din partea echipei și este inclus în prețul obișnuit al timpului petrecut la Seneca Anticafe (8 lei pe oră).

PROGRAM PROPUS:

19-20: Atelier interactiv de practici ecologice… și economice

20-20.30: Întrebări și răspunsuri

20.30-21: Explorarea cărților relevante din colecția Seneca

Atelierul face parte din Campania internațională #KnowYourGoals și are ca reper Obiectivul de Dezvoltare Durabilă 12: Consum și Producție sustenabile.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.