Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Bune maniere prin Teatru pentru copii (8-12 ani)

0

„Cum zici când te întâlneşti cu cineva?”, „Spune mulţumesc!”, „Nu mă întrerupe când vorbesc cu alţi oameni mari!”, îţi sună cunoscut, nu? Cum ar fi să nu mai fie nevoie să repeţi zilnic aceste fraze şi să vezi figura copilului tău întristându-se la auzul lor? Şi cum ar fi să înveţe aceste lucruri şi multe altele într-un mod amuzant şi deloc moralizator? Află că se poate!

Fundația Calea Victoriei organizează din 5 octombrie, în dimineți de sâmbătă, un Atelier de bune maniere prin teatru pentru copii (8-12 ani). Lector este Antonia Din, tânără actriță la Teatrul Național București.

curs bune maniere prin teatru copii

Cei mici sunt aşteptaţi la un curs de bune maniere prin teatru care îi va face să devină mai deschişi şi mai sociabili. Vorbim despre ce este politicos şi ce nu, cum ar trebui să ne comportăm în anumite situaţii sociale, de ce este important să respectăm regulile din când în când. Facem totul într-o manieră prietenoasă, îmbinată cu jocuri şi situaţii comice.

Copilul va înţelege mai uşor rolul şi sensul bunelor maniere, pentru că va avea ocazia să experimenteze situaţii diverse alături de colegii săi de la curs.

Ce vor face pe parcursul celor 3 întâlniri:

1. Jocuri de cunoaştere. Reguli de bază pentru salut.

2. Bune maniere acasă, la şcoală, prin jocuri teatrale.

3. Bune maniere în societate – la teatru, la film, la restaurant, în vizită, prin jocuri teatrale. Recapitulare şi improvizaţie pe anumite situaţii date. Aşa da. Aşa nu.

Cursul de bune maniere prin teatru pentru copii începe sâmbătă, 5 octombrie, ora 11.00. Toate cele 3 întâlniri au loc la sediul Fundației Calea Victoriei – str. C. A. Rosetti 47, et.1. Taxa de participare este de 220 de lei, înscrierea se face pe contact@victoriei.ro.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.