Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Art Terapie

0

arteterapie_afis

www.facebook.com/AlandalaCafe

Atelier de Art Terapie

Ce este Art Terapia ?

Art Terapie înseamnă spaţiul sacru şi secret dintre Tine si mine, în care impreună vom incerca să schiţăm instantanee ale sufletului, Tu imaginanduţi-le, iar eu însoţindu-te.
Art Terapia presupune deschidere şi încredere din partea Ta, precum şi empatie şi sprijin din partea mea, integrând, într-o curgere firească şi spontană, atributele copilăriei în prezentul adultului: culoare, bucurie, energie..

In fiecare Duminica din luna Iulie pana in luna Octombrie, va invitam la Atelierul colectiv de Art Terapie din Alandala.

Atelierul dureaza 2 ore, incepe la 17:30 cu o mica introducere despre Art Terapie si un moment sa ne cunoastem, continuam apoi cu exercitii de Art Terapie, iar la final discutam despre ce am trait, ce simtim si ce ne dorim in continuare.

Acest atelier este deschis tuturor si este al doilea atelier de acest fel din seria atelierelor de art terapie ce se vor derula în fiecare duminică din luna iulie in Alandala.

Mai multe detalii si poze de la sesiunile trecute puteti vedea aici:
https://www.facebook.com/groups/artterapie/

Art Terapia faciliteaza exprimarea emotiilor si constientizarea lor, inglobând armonios toate planurile noastre: spirit, corp, suflet, efectul fiind deblocarea resurselor.

Asa ca invitati-va prietenii si haideti la Alandala!
Intrarea este libera.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.