Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Astăzi, Adrian Despot, Cosmin Lupu și colegii lor din trupe vor vizita copiii de la HOSPICE

0

Miercuri, 26 noiembrie, membrii trupelor Vița de Vie, Coma, Days of Confusion și Goodbye to Gravity vor face o vizită la centrul HOSPICE Casa Speranței din București, unde se vor întâlni cu copiii aflați în îngrijirea fundației.

Adrian Despot, Cosmin Lupu și colegii lor din trupe vor vizita pentru prima dată centrul, unde se vor întâlni cu aceia pentru care vor concerta în data de 10 decembrie la Silver Church. Vor fi așteptați de micuții pacienți afectați de boli grave și progresive la centrul HOSPICE din Strada Tămâioarei nr. 121-123 la ora 14.00.

Vizita lor va începe cu un tur al unității cu paturi pentru copii și adulți și a cabinetelor de terapie și se va termina cu un mic concert la chitară și pian pentru copii.

Această vizită va preceda marele concert din data de 10 decembrie, când membrii trupelor Vița de Vie, Coma, Days of Confusion și Goodbye to Gravity vor concerta pentru susținerea serviciilor HOSPICE la Silver Church.

Cosmin Lupu de la Days of Confusion vorbește despre motivația din spatele evenimentului caritabil din 10 decembrie:

’’M-am gândit încă de anul trecut la ce aș putea face ca să-mi aduc contribuția celor care au nevoie de ajutor și m-am bucurat să aflu între timp despre HOSPICE și despre munca acestor oameni deosebiți de la bunul meu prieten, Andrei Irode. Nu mi-a luat mult să mă hotărăsc, mai ales ca era clar ca cel mai potrivit este să o fac prin muzică. Am vizitat centrul HOSPICE și apoi am vorbit imediat cu celelalte trupe. Sperăm că acest concert va aduce astfel alinare și bucurie celor care trec prin moment grele.’’

La evenimentul din 10 decembrie vor fi, de asemenea prezente, două dintre cele mai renumite saloane de tatuaje din București – SPUNK – Tattoo, Piercing, Music & Underculture și Dark Side Ink Division, fiecare având standul propriu unde vor interacționa cu cei pasionați de tatuaje.

Biletele pot fi achiziționate la events@hospice.ro sau la eveniment pentru suma de 25 de lei.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.