Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Arte, istorie, dezvoltare personală și comunicare – Hai la curs cu un prieten

0

Continuă să te vezi cu prietenii și să trăiești experiențe noi la cursurile online pe care Fundația Calea Victoriei le organizează în luna mai.

Poate vrei să-ți pui la punct garderoba, și-atunci nu trebuie să ratezi atelierul de stil vestimentar feminin. Poate ești pasionat de natură și abia aștepți prima excursie cu cortul, după terminarea carantinei. În acest caz, o să-ți prindă bine atelierul de astronomie – perspectiva cerului înstelat va fi mult mai pasionantă. Poate Effective communication in English e cursul de care ai nevoie, ca să dai un boost carierei tale.

cursuri online

În programul lunii mai găsești o mulțime de variante inteligente de petrecere a timpului liber, fie că ești pasionat de istoria artei și art nouveau, de leadership, povești și legende, filozofie sau istoria Bucureștiului.

Orice experiență e mai plăcută dacă ai un prieten alături, așa că profită de promoția 1+1 Gratis. Din 4 până pe 11 mai, când cumperi un curs din lista de mai jos primești încă un loc, gratis, la același curs.

Poți plăti direct de pe site, de pe pagina cursului. Când completezi formularul de comandă, scrie la „informații suplimentare” numele și adresa de mail a prietenului cu care vrei să urmărești cursul. Dacă ai și alte întrebări, scrie cu încredere pe contact@victoriei.ro.

Săptămâna 4-10 mai:

Săptămâna 11-17 mai:

Săptămâna 18-24 mai:

Săptămâna 25-31 mai:

 

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din această listă, achitate cu cost întreg în perioada 4-11 mai. Cu o zi înainte de data începerii, trimitem pe adresele de mail lăsate (a ta și a prietenului cu care vrei să participi) linkul unde veți putea urmări cursul.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.