Art Fashion Fair #13

0

Ce e Art Fashion Fair? O galerie de artă de weekend, în care poți să atingi exponatele, să le întorci pe toate fețele, să le încerci, să le probezi și să afli cum au fost făcute, chiar de la creatorii lor.

Pe 26 si 27 Mai 2018 vă așteptăm la Art Fashion Fair #13 în noul hot spot creativ al Bucureștiului – spațiul Qreator by IQOS (Piața Victoriei, Bd. Aviatorilor 8A).

Ce găsești la Art Fashion Fair? Îți găsești gândurile citite de designerii neliniștiți, care, între două târguri, lucrează la cate o nouă colecție, sperând că vor oferi cele mai interesante răspunsuri la întrebările tale. Într-o lume în care predomină producția în masă, Art Fashion Fair susține și sărbătorește makerii români, autori de obiecte cu design original, piese unicat sau în serie limitată (haine și accesorii de autor, accesorii home&decor, produse organice).

De ce există Art Fashion Fair? Pentru că suntem diferiți, dar nu foarte, pentru că suntem unici, dar dornici să ne integrăm intr-o comunitate, pentru că vrem să ne exprimăm mai clar și aici găsim mijloacele.

Cat timp poți să stai la Art Fashion Fair? Două zile de weekend la rând, de dimineața pâna seara, fără să te plictisești.

Cine sunt designerii Art Fashion Fair? Sunt cei pe care i-ai validat in cele 12 ediții anterioare, cumpărându-le și purtându-le creațiile, și cei pe care ți-i propunem noi, dintre cei mai interesanți artiști ai momentului: Chemistry, P’ ANKA, Mihaela Coman, Iuliana Asoltanei Jewelry, BIZAR Concept, Bluzat, ARGO ART by Andreea Buga, L’Amour Diamonds, Efemere, Joyelissimo, Larisa Dragna,Una-i-Luna, Luviane Atelier de Parfumerie, Monica Ivanovici, Most Precious, Lisa&Co, Lajtar, Icrus Florea, Muna, HappyFriday,  Blue Lily, Differenzial Kraft, MADE BY ARTIST, Greta Oto Jewelry, KoModa, Anamaria Prelipcean, By Emily Ray,  Etajul Designerilor Romani, Triadora Concept , Whiskers and Tales, Dana Dinu, Brandusa – Atena Ungurasu, Atelier De Lana, Climent Art, Black & Field, Rogue8 si alții.

Evenimentul este o platformă inovatoare de lifestyle și fashion, ce își asumă un rol important pe piața creativă din România, oferind expunere celor mai talentați makeri locali. Categoria “Recomandat de” va fi susținută și la această editie in parteneriat cu Revista Atelierul, reprezentată de Mihaela Ion. Cei 3 designeri selectați vor fi promovați în articole și interviuri pe www.revista-atelierul.ro

Toți vizitatorii care achiziționează un obiect din cadrul expoziției, beneficiază gratuit de recomandări de styling personalizate, oferite de stilistul Dana Tacea, iar la finalul celor două zile, pot câștiga prin tragere la sorți o sesiune de evaluare a garderobei oferită de Clothing Personal Shopper!

Designer concept vizual:  Raluca Măndița

Foto & video storytellers Mario Pancu, Alepse Film Production

Superpowers Partners:  TANANANA, Revista Atelierul, România Pozitivă, IQads, Zâna Boemă, Modernism Punct Ro, Catchy, Bucharest City App, Bucharest Cultural Events, Revista FPM

Când:  Sâmbătă 26 mai 2018, orele 10 AM – 9 PM

Duminică 27 mai 2018, orele 10 AM – 8 PM

Unde: Qreator by IQOS (Piața Victoriei, Bd. Aviatorilor 8A)

Intrarea este liberă! * Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

Pentru mai multe detalii:

https://www.facebook.com/ArtFashionFair/

https://www.facebook.com/events/244203962812867/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.