Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Arbex Art Decor te invita la expozitia de pictura ‘’Natura cu Fluturi’’ la Galeria Occidentului in Bucuresti

0

Arbex Art Decor va invita la vernisajul expozitiei de pictura ‘’Natura cu Fluturi’’ care va avea loc la Galeria Occidentului, joi  5 noiembrie 2015 de la ora 19.00.

Expozitia este o incununare a activitatilor artistice ale unui grup de pasionati ai picturii, in majoritate participanti ai Taberei de pictura Hobby Art.

Fluturii reprezinta o expozitie unitara, fiecare pictura fiind realizata in stilul si tehnica proprie fiecarui expozant. Dupa ce  au fost gazduiti la sediul Arbex Art Decor din Baia Mare, Fluturii si-au luat zborul spre Bucuresti, pentru o expozitie de amploare care ne va da prilejul sa ne bucuram impreuna, alaturi de prietenii nostri si alti iubitori ai picturii, in compania si a altor picturi care celebreaza natura. Astfel, alaturi de Fluturi vom admira picturi cu peisaje, pasari, flori, naturi statice, mai realiste sau mai abstracte.
afis naturacufluturi r
Iata un scurt comentariu al artistului plastic Tudor Francu, consultantul artistic al expozitiei:
”Sunt atat de multe trimiteri si asocieri legate de fluturi sau de ideea de fluture, incat, cu siguranta, ii vom intalni in majoritatea traditiilor, culturilor, mitologiilor, legendelor, etc.  „Fluturele” este unul din acele simboluri si semne universale ce trece peste barierele spatiului sau timpului, iar prin interpretarile, semnificatiile, superstitiile legate de aceasta „firava” fiinta, ne trezim in vecinatatea ideilor legate de eliberare, transformare, emotie, gingasie, efemer.
Diversitatea, abundenta de forme si culori sunt un permanent spectacol vizual, o atractie tentanta pentru ochiul pictorului sau al graficianului si o sursa de inspiratie ce permite abordarile decorative sau picturale, realiste sau abstracte.
Expozitia de fata nu este o expozitie dedicata „fluturelui” in sine. „Fluturele” este mai degraba un pretext folosit  pentru a transmite/ exprima o idee, un gand, o emotie, devenind un motiv ce se supune jocurilor cromatice, formelor stilistice, compozitiilor fanteziste si nu in ultimul rand trairilor si perceptiilor artistico-plastice personale. Vom avea un „puzzle” in care fiecare artist a propus o piesa multicolora, fiecare lucrare devenind element din acest ansamblu.”
Iata expozantii: Aran (Iasi), Gabriela Bacter (Hateg), Elena Bancila (Bacau), Sanziana Calota (Brasov), Cioara Andreea (Costinesti), Ioana Comaromi (Brasov), Elena Constantin (Tandarei), Manuela Constantin (Bucuresti), Elena Dinga (Onesti), Elena Demetrescu ( Bucuresti), Andreea Georgescu (Bucuresti), Alina Pocian (Oradea), Alecsandrina Hanganu (Iasi), Alice Hartescu (Constanta), Victoria Ivanov (Brasov), Oana Maria Paul (Bucuresti), Voica Silvia Potinga (Bucuresti), Maria Secobeanu (Galati), Veronica Sorescu (Bucuresti), Carmen Tanasescu (Bucuresti), Irina Tuica (Bucuresti). Pe unii dintre ei vom avea placerea sa-i avem alaturi de noi la vernisaj chiar daca locuiesc prin alte zone ale tarii, astfel ca ii veti putea aborda daca veti dori sa deslusiti anumite aspecte ale muncii lor artistice.
 
Pictura este o bucurie pe care fiecare din cei 21 de expozanti doresc s-o impartaseasca cu alti iubitori ai ei.
Adresa galeriei este str. Occidentului nr 11 demisol. Va asteptam!
Organizator: Arbex Art Decor

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.