Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Angajații Bayer își unesc forțele cu Habitat for Humanity România pentru a le oferi copiilor din casele familiale o viață mai bună

0

20 de angajați ai companiei Bayer au muncit cot la cot cu specialiștii Habitat for Humanity România pentru ca 80 de copii rămași fără îngrijirea părinților să aibă o casă primitoare. Voluntarii au participat vineri, 5 iunie, la lucrările de reparație și amenajare  exterioară a caselor din cadrul SOS Satele Copiilor București.

„Bayer împărtășește cu angajații și partenerii săi angajamentul de a inova și de a dezvolta soluții care îmbunătățesc viața oamenilor. Prin această inițiativă angajații Bayer își aduc contribuția în comunitate dincolo de responsabilitățile zilnice de serviciu și întind cu entuziasm o mână de ajutor celor aflați în nevoie. Împreună cu Habitat for Humanity România putem construi o viață mai bună pentru cei mai puțin norocoși”, a declarat Andreas Schremmer, Managing Director Bayer România.

Bayer_Habitat for Humanity Romania (3)

“Voluntarii vin pe șantierele noastre pentru a ne ajuta la construcția și renovarea locuințelor. Însă ei contribuie cu mai mult decât munca fizică. Voluntarii nu ne ajută doar la ridicarea unor pereți, ci la crearea unor legături, între cei care ajută și cei care au nevoie de ajutor. Nu renovează doar locuințe, ci oferă șansa unui viitor mai bun. Împreună cu Bayer suntem cu un pas mai aproape de visul nostru: o lume în care toți oamenii să aibă un loc decent în care să trăiască”, a declarat Mario DeMezzo, director național Habitat for Humanity România.

Prin programul “Totul începe acasă!” casele din cadrul SOS Satele Copiilor vor fi renovate și eficientizate energetic. În fiecare casă locuiește o mamă socială, ce are în grijă 6-7 copii. Casele au fost date în folosință acum 20 de ani și nu au mai fost renovate de atunci, fiind într-o stare avansată de degradare și cu un consum energetic ridicat.

Despre Bayer România – Ştiinţă pentru o viaţă mai bună

Bayer este o companie de nivel mondial cu competenţe de bază în domeniul sănătăţii, agriculturii şi materialelor din polimer de înaltă tehnologie. În calitate de companie axată pe inovaţii, stabileşte tendinţe în domeniile care se bazează foarte mult pe cercetare. Produsele şi serviciile Bayer sunt proiectate pentru a aduce beneficii persoanelor şi pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii acestora. În acelaşi timp, Grupul are drept scop crearea de valoare prin inovaţii, dezvoltare şi rentabilitate ridicată. Bayer respectă principiile dezvoltării durabile şi responsabilităţile sociale şi etice în calitate de persoană juridică. În anul fiscal 2014, Grupul a avut 118.900 de angajaţi şi a avut vânzări totale de 42,2 miliarde de euro. Cheltuielile pentru investiţii s-au ridicat la 2,5 miliarde de euro, cheltuielile pentru cercetare şi dezvoltare s-au ridicat la 3,6 miliarde de euro. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.bayer.com.

Despre Habitat for Humanity România

Habitat for Humanity este o organizație non-profit prezentă în 70 de țări cu misiunea de a eradica locuirea sărăcăcioasă. Habitat for Humanity România construiește, reabilitează, oferă consultanță, suport tehnic și derulează programe de eficiență energetică și de prevenție și răspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile. În România este de 19 ani, timp în care a ajutat peste 36.000 de oameni să aibă un loc mai bun în care să trăiască.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.