Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Andreea Dogaru, designerul român al anului 2014, a lansat „Lilith” – colecție vestimentară gotică

0

Designer-ul român al anului 2014, Andreea Dogaru, a impresionat  publicul cu noua sa colecție, nonconformistă dar extrem de senzuală și feminină, lansată în cadrul Bucharest Fashion Week Spring 2015. Denumită „Lilith”, colecția Andreei Dogaru a fost realizată în stil gotic, trecând, astfel, peste stereotipii.

Deja una dintre preferatele festivalului de modă, Andreea Dogaru a reușit să uimească prin alegerea de a prezenta o colecție care a depășit așteptările publicului. Cu articole vestimentare ce includ corsete, pantaloni mulați din piele, dantelă și catifea, „Lilith” spune povestea frumuseții dintr-o altă perspectivă, una întunecată. În același timp, liniile inegale, tăieturile deosebite și îmbinările neobișnuite a materialelor scot în evidență sex-appeal-ul și formele provocatoare ale femeii.

Andreea Dogaru Lilith (4)

„Fiecare colecție a mea scoate în evidență anumite caracteristici ale personalității mele, iar Lilith este o concretizare a părții întunecate pe care o regăsim în fiecare dintre noi. Articolele vestimentare prezentate în cadrul ediției de primăvară a Bucharest Fashion Week 2015 sunt extrem de îndrăznețe, îndemnând publicul să dea frâu liber fanteziilor. Și cum fanteziile nu vin doar din unghiul întunecat al individului, am ales ca Lilith să includă și două rochii albe, cuminți și vanitoase în același timp”, a declarat designer-ul Andreea Dogaru.

Andreea Dogaru și colecția sa „Lilith” au ieșit din tiparele prezentărilor de modă specifice sezonului prin eroticul transmis și prin faptul că negrul a dominat întreaga prezentare. Mai multe informații despre activitățile și colecțiile Andreei Dogaru puteți găsi pe www.andreeadogaru.com sau pe pagina sa oficială de Facebook: www.facebook.com/AndreeaDogaruOfficial.

Despre Andreea Dogaru

Andreea Dogaru este unul dintre designerii români cu potențial internațional și a intrat în industrie în anul 2010. La scurt timp de la lansarea primei colecții, în 2011, Andreea a primit distincțiile „Designerul anului” și „Designerul cu cea mai rapidă ascensiune”. Ulterior, în 2013, Andreea Dogaru a primit și premiul pentru „Cel mai bine cotat designer roman”. În anul 2014, tânărul designer a primit din nou distincția „Designerul Anului” în cadrul festivalului internațional de modă Bucharest Fashion Week.

De-a lungul timpului, persoane publice precum Teo Trandafir, Adelina Pestrițu, Claudia Neghina sau fetele de la Amadeus, dar și artiști internaționali precum actrițele Erika Eleniak și Michelle Rodriguez au îmbrăcat haine realizate de  Andreea Dogaru.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.