Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Amnesty International Bucharest Group organizeaza proiectie de film si dezbatere cu tema drepturilor refugiatilor

0

Amnesty International Bucharest Group, in parteneriat cu La Kaseta Factory, organizeaza joi, 23 iunie, ora 19:00, in sala Spatiul Public European, proiectia filmului documentar TO KYMA – A Rescue in The Aegean Sea, urmata de o dezbatere sutinuta de reprezentanti ai organizatiilor care apara drepturile migrantilor si refugiatilor. Evenimentul marcheaza Ziua Internationala a Refugiatilor in contextul declansarii crizei refugiatilor in Europa si in lume.

In 2015, peste 800 000 de oameni au traversat Marea Egee pentru a ajunge in Europa. Aproximativ 4 000 au murit inecati in Marea Mediterana.

amnesty

Documentarul TO KYMA – A Rescue in The Aegean Sea, produs si regizat de David Fontseca si Arentza Diez, prezinta povestea refugiatilor care isi risca vietile calatorind in barci improvizate pentru a ajunge pe insula greaca Lesbos si a voluntarilor care lupta in fiecare zi pentru salvarea lor.

Despre noi

**Amnesty Internationational este cea mai mare organizatie internationala de drepturile omului, castigatoare a premiului Nobel pentru Pace, prezenta in peste 150 de state din lume.
***Amnesty International Bucharest Group este primul grup de activisti Amnesty in Romania si cel mai activ din Europa de Est si Asia Centrala, in prezent fiind afiliat Amnesty International Germania.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.