Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Allberry.ro, adevar sau provocare?

0

Despre *Allberry.ro in varianta sa de provocare, cu tot cu sabii scoase si buzduganele de la usa. Asa ca iata adevarul gol-golut:

Da, este o provocare manageriala sa gasesc abilitati acolo unde multi vad mai mult dizabilitati.

Da, este o provocare antreprenoriala sa gasesc calitate acolo unde multi cred ca ‘merge si asa’ sau sa explic ca pretul unui produs trebuie sa tina cont de cererea si oferta care sa tina cont de valoarea produsului.

Da, este o provocare de comunicare sa ma incapatanez sa cred ca orice categorie sociala are in primul rand nevoie de demnitate a imaginii si expunerea nu presupune imagini care sa genereze lacrimi si soc emotional.

Da, este o provocare de comunicare sa convingem cu argumente pozitive clientii nostri sa isi mute mainile de la spate spre noi.

Da, este o provocare a promovarii sa raspundem la intrebarea cum afla lumea de noi.

Da este o provocare de pozitionare si mesaj sa ne incapatanam sa oferim si nu sa cersim, sa vrem sa traim demn, fiind platiti decent pentru munca noastra.

Din toate acestea, ce nu este o provocare sa ma trezesc dimineata si sa fac fata acestor provocari, pentru ca o fac zambind!

Tu cititorule, o sa zambesti si tu cand intri pe www.allberry.ro, iar daca iti place ce vezi sau chiar cumperi, sau ne recomanzi iti povestesc personal cine altcineva va zambi mai mult!

Manuela Voicila

contact@allberry.ro

*Allberry.ro este o platforma de antreprenoriat social, care in  aceasta etapa isi propune sa promoveze si sa vanda produse excelente provenite din ateliere sociale.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.