Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Alege sa faci bine unui grup de tineri cu dizabilitati prin martisoarele pe care le daruiesti anul acesta!

0

In cadrul programului ”Speranta pentru Azi” avem un atelier protejat in care sunt tot felul de minunatii pe rafturi si pe pereţi – cercei si lantisoare, braduti impodobiti cu margele de lemn, conuri pictate, globulete facute manual din tot felul de materiale, gentute şi fulare,  martisoare, decoratiuni din paste şi felicitari.

Toate decoratiunile sunt facute de tineri cu dizabilitati, alaturi de voluntari. Multi dintre tinerii  acestia vin dintr-un centru de plasament, iar fundatia este singura lor oportunitate de a iesi de acolo cateva ore in fiecare zi. Pe langa lucrul in atelier, invatam impreuna sa gatim si sa ne orientăm prin oraş, repetăm literele şi încercăm să citim, căutăm să râdem şi să facem sport, să cunoaştem alţi oameni şi să socializăm. Încercăm pur şi simplu să facem fiecare zi să fie mai frumoasă.

Poti sa dai si tu sansa la o viata normala acestor tineri sustinand programul ”Speranta pentru Azi” prin achizitionarea de martisoare realizate de tinerii nostri beneficiari alaturi de voluntari. Puteti gasi martisoarele in toate magazinele Auchan din tara si in cadrul unui targ care va avea loc in Veranda Mall in perioada 22 februarie – 1 martie (de luni pana vineri suntem acolo in intervalul 16-21, iar in weekend ne gasiti intre orele 13 si 21). Fondurile obtinute din vanzarea martisoarele vor fi directionate pentru sustinerea integrarii socio-profesionale a unui grup de tineri cu dizabilitati.

Fa bine cu un martisor!

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.