Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Alege provocări noi în Octombrie la Fundația Calea Victoriei

0

Inteligentă Emoțională, Design, Stil Vestimentar, Pictură, Civilizații Vechi

Ți-ar plăcea să înveți lucruri noi toamna aceasta? Să cunoști oameni prietenoși, deschiși să experimenteze domenii originale? Să te relexezi și să îți stimulezi creativitatea, umorul și inspirația?

Fundația Calea Victoriei te provoacă în luna octombrie cu noi cursuri și evenimente încântătoare din domenii diverse precum Istoria Artei și Arte Plastice, Psihologie și Dezvoltare personală, Design Interior, Arhitectură, Modă sau Civilizații vechi.

Vino să surprinzi toate culorile toamnei la cursul de Inițiere în Pictură, să le transpui într-un interior cald, prietenos la cursul de Design Interior sau să descoperi la cursul de Inteligeță Emoțională strategii de gestionarea a stresului.

Atelierele se desfasoară seara, dupa orele de lucru, în casa noastră primitoare din Popa Soare 40.

Vom începe luna octombrie cu Atelierul de Inteligență emotională și Cursul de Inițiere în Pictură care se vor desfășura vineri 2 octombrie.

La Atelierul de Inteligență emoțională, din 2 octombrie înveți strategii prin care îți gestionezi mai bine propria tensiune interioară și descoperi cum poți avea o viață mai echilibrată și mai puțin stresantă. Prin exerciții individuale și de grup, teste de autoevaluare și jocuri creative îți vei putea da seama cum arată balanța ta emoțională la finalul unei zile, care este percepția emoțională asupra trecutului, dar și a prezentului tău și ce cale trebuie să urmezi ca să ajungi acolo unde îți dorești.

Ești pasionat de pictură și vrei să îți experimentezi creativitatea? Te asteptăm la Cursul de Inițiere în Pictură, din 2 Octombrie –pe parcursul căruia înveți, într-un mediu relaxat, bazele realizării unei picturi. Plecând de la explicații teoretice și trecând apoi prin tehnica crochiului, prin tehnica autoportretului și ajungând la compoziție, cele cinci întâlniri ale atelierului te vor ajuta să capeți atât cunoștințele necesare în pictură cât și dezinvoltură în practicarea acestei arte.

Școala pentru FREELANCERI!, din 6 Octombrie – este un curs nou în programa Fundației Calea Victoriei adresat freelancerilor aflați la început de drum, conceput de un freelancer care s-a confruntat cu dificultăți, dar care apoi a descoperit metodele potrivite, tehnicile eficiente și scurtăturile deștepte prin care poți fi cel mai inteligent și agreabil șef al tău.

Dacă ești pasionat de moda și vrei să descoperi ce modele și culori te avantajează, care sunt combinațiile ideale și ce nu ar trebui să-ți lipsescă din dulap, te asteptăm la Atelierul de STIL VESTIMENTAR feminin, din 7 Octombrie . La acest atelier afli cum să-ți îmbunătățești imaginea pas cu pas ca să te simți bine în pielea ta și să fii încrezătoare.

Te invităm apoi la o discuție despre SPAȚII SACRE: piramide, temple și munți străvechi, din 8 Octombrie , devenite locuri de pelerinaj pentru milioane de oameni. Începem cu cele patru puncte centrale ale spiritualității europene: Templul lui Apollo din Delphi, Muntele Athos, Santiago de Compostela, Stonehenge. Apoi vei călători în locuri fascinante din India, Orientul Îndepărtat și America Centrală și de Sud. Fiecare întâlnire va fi ca o incursiune pe tărâmurile și în cultura celor mai răspândite religii ale lumii.

La cursul Introducere în DESIGN INTERIOR ȘI ARHITECTURĂ, din 15 Octombrie afli cum poți reamenaja și schimba aerul unei încăperi cu minim de efort, explorând mai multe stiluri care stau la baza designului interior. La acest curs ai ocazia să analizezi diverse imagini reprezentative și să îți găsești inspirația analizând secole de evoluție: de la antichitatea egipteană la Art Deco și Minimalism.

Înscrierile se fac la adresa contact@victoriei.ro.

Din programul Fundației Calea Victoriei poți încerca în luna Octombrie următoarele ateliere:

Atelier de EXPRESIVITATE CORPORALĂ prin teatru de improvizație, cu Alexandru Pribeagu, din 1 Octombrie
Curs de INIȚIERE ÎN PICTURĂ, cu Teodora Vărzaru, din 2 Octombrie
Atelier de INTELIGENȚĂ EMOȚIONALĂ, cu Adela Iepure, din 2 Octombrie
Atelier de BIJUTERII SOUTACHE, cu Mariana Tănăsescu, din 3 Octombrie
Atelier de Scenaristică – Cum se scrie un film, din 5 Octombrie
Curs practic de DESIGN INTERIOR, cu Raluca Mocanu, din 6 Octombrie
Școala pentru FREELANCERI!, cu Alina Buzatu, din 6 Octombrie
Atelier de STIL VESTIMENTAR feminin, cu Valentina Bălașa Ario, din 7 Octombrie
ANTICHITATEA CLASICĂ: glorie, nostalgie și călătorii la marginea lumii, cu Mario Barangea, din 7 Octombrie
Curs de Desen: creion, cărbune, pastel, din 7 Octombrie
SPAȚII SACRE: piramide, temple și munți străvechi, cu Cristian Vechiu, din 8 Octombrie
FOTOGRAFIE URBANĂ pentru începători, curs cu Valentin Boboc, din 13 Octombrie
Artă și scandal. O incursiune în ESTETICA ȘI MENTALITĂȚILE EUROPENE, cu Monica Neațu, din 14 Octombrie
Introducere în DESIGN INTERIOR ȘI ARHITECTURĂ, cu Cristina Pană, din 15 Octombrie
Visele: semnificații și simboluri, din 16 Octombrie
Life Coaching și metode de Autocunoaștere pentru o viață împlinită, din 16 Octombrie
Introducere în Iudaism, din 19 Octombrie
Curs de pictură: Arta Portretului, din 22 Octombrie
Comunicarea eficientă și tehnicile NLP, din 24 Octombrie
Atelier de dicție și de vorbire, din 26 Octombrie
Atelier de astronomie – teorie și observații astronomice, din 27 Octombrie
Atelier de scriere creativă, din 30 Octombrie

Fundaţia Calea Victoriei este o instituție culturală independentă care concepe cursuri și evenimente în domenii umaniste și culturale pentru tineri și adulți. Atelierele se desfășoară într-o atmosferă relaxată, nonconformistă și interactivă, care face posibilă învățarea cu plăcere – fără restricții, examene sau catedră. Activitatea fundației a început în ianuarie 2008, avându-l ca prim lector pe dl. Neagu Djuvara.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.