Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Alearga la Cursa Populara si adu-ne hartia pentru reciclare!

0

In data de 18 octombrie 2009 in Piata Constitutiei, se va desfasura a II-a editie a Raiffeisen Bucharest City Marathon, eveniment organizat de Asociatia Bucharest Running Club cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si al Federatiei Romane de Atletism.

palatul-parlamentuluiAlearga in Cursa Populara! Fondurile obtinute din inscrierile la aceasta cursa vor fi donate catre organizatiile nonguvernamentale si nonprofit ViitorPlus Asociatia pentru Dezvoltare Durabila, pentru plantarea de copaci prin proiectul “Adopta un copac!”, si catre Hospice Casa Sperantei pentru ingrijirea pacientilor cu boli incurabile in stadii avansate.

La Cursa Populara sprijini plantarea de copaci si reciclarea hartiei! Vino cu hartie pe 16,17 si 18 octombrie in Piata Constitutiei, iar ViitorPlus o va duce la reciclare. Banii obtinuti din valorificarea hartiei vor fi utilizati pentru plantarea de copacei prin proiectul “Adopta un copac!”. Apropo, stiati ca o tona de hartie reciclata salveaza de la taiere 15 arbori maturi, iar fondurile obtinute din reciclarea acestei cantitati acopera costurile aducerii la maturitate a inca 5 arbori?

Cursa Populara este deschisa tuturor doritorilor, indiferent de sex sau varsta. Ea se va desfasura pe o distanta de 4 km, iar taxa de participare va fi de 20 de RON. Nu uitati ca puteti castiga si premii: primele 10 femei si primii 10 barbati clasati vor primi fiecare cate un premiu in valoare de 80 EURO.

Inscrierile se fac online pe www.bucharestcitymarathon.com sau in cele doua zile inainte de maraton – 16 si 17 octombrie – la cortul ce va fi amplasat in Piata Constitutiei.

Cursa Populara, una dintre cele 6 sectiuni ale Raiffeisen Bucharest City Marathon, este dedicata prin excelenta sanatatii si pretuirii vietii. Ea a fost conceputa pentru a incuraja familiile si toti amatorii de sport sa traiasca sanatos, sa iubeasca miscarea fizica in aer liber, sa sprijine cauze umanitare si ecologice.

Spune-le si prietenilor tai despre acest eveniment!

Teia Catana
Presedinte ViitorPlus – asociatia pentru dezvoltare durabila
Web: www.viitorplus.ro

(foto Florin Ghindă, Bucureşti, 2006)

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.