Al Di Meola, dedicatie speciala pentru medicii din Romania care i-au salvat viata

0

Al Di Meola, duet-eveniment cu Ovidiu Lipan Țăndărică la Sala Palatului din București

Celebrul chitarist american revine în România în data de 3 iunie, pentru un nou concert, la mai bine de jumătate de an de când a fost nevoit să întrerupă un spectacol la Arenele Romane în urma unui infarct. 

Meola a fost dus la Spitalul Bagdasar Arseni în jurul miezului nopții, iar medicii români i-au montat 4 stenturi la inimă și a părăsit țara într-o stare de sănătate bună.

Concertul programat luni, 3 iunie, va fi marcat de două momente speciale, unul fiind un tribut adus medicilor care i-au salvat viața la finalul anului trecut, iar cel de-al doilea îl reprezintă un duet pe care îl pregătește de ceva vreme împreună cu prietenul Ovidiu Lipan Țăndărică. Cei doi s-au împrietenit după infarctul cântărețului american de la finalul anului trecut și caută cea mai bună variantă pentru a urca împreună pe scena Sălii Palatului în data de 3 iunie. 

Al Di Meola este unul din cei mai importanți chitariști ai lumii, în timp ce Țăndărică este recunoscut la nivel mondial ca fiind unul din cei mai talentați toboșari. Dealtfel, Al Di Meola nu e la prima colaborare, acesta urcând de-a lungul anilor pe aceeași scenă și cu alți artiști, precum Luciano Pavarotti, Paco de Lucia, Santana și John McLaughlin.

„An Evening of Acoustic Guitar” face parte din seria de spectacole „Legende în concert” care i-a adus în România pe Chris Norman, Ricchi E Poveri sau Richard Clayderman. Biletele pentru recitalul Al Di Meola din 3 iunie s-au pus în vânzare pe bilet.ro. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.