Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Acumulatorul urban mobil in cartierul Timpuri Noi / 26-27 septembrie 2014

0
A venit toamna, vacanţa a luat sfârşit iar AcUM se instalează chiar în faţa unei şcoli din cartierul Timpuri Noi. Suntem bucuroşi să vă invităm de pe 26 pe 28 septembrie pe bulevardul Nerva Traian nr. 33 în faţa Şcolii nr. 81 la cea de-a 5-a amplasare a Acumulatorului Urban Mobil (AcUM).AcUM este un pavilion modulabil, cu o structură de lemn placată cu faţade din ferestre recuperate în urma termopanizării blocurilor din Bucureşti, ce a fost realizat în cadrul unui atelier de lucru colectiv coordonat de studioBASAR la care au participat studenţi voluntari de la Facultăţile de Urbanism şi Arhitectură.Acumulatorul urban mobil in cartierul Timpuri NoiAcUM este deschis de vineri până duminică, între orele 11:00 – 21:00; vă aşteptăm cu mic cu mare să povestim despre cartier şi despre locuitorii săi prin chestionare, hărţi mentale sau machete. Timp de câtave zile AcUM va găzdui şi o serie de evenimente:

Vineri 26 septembrie
16.00-17.30 Atelier pentru copii cu ‚Fata din soc’ şi drumul până acasă
19.30 Proiecţie de Film

Sâmbătă 27 septembrie
11.00-13.00 Atelier pentru copii ca o expediţie în căutarea ‚Oraşului Florilor’
18.00-19.30 Discuţie despre locuri Dâmboviţa
19.30 Proiecţie de Film

Duminică 14 septembrie
11.00-13.00 Tur Ghidat prin cartier

Accesul este gratuit la toate activitățile.

Evenimentul face parte din proiectul ”Spaţii urbane în acţiune”, cea mai nouă iniţiativă a Asociaţiei Komunitas.

Proiectul se derulează în perioada 1 mai 2014 – 30 octombrie 2015, iar zonele de lucru in care se vor desfasura activităţile sunt 3 cartiere din Bucureşti: Tei, Tineretului, Timpuri Noi.

Proiectul este coordonat de Asociaţia Komunitas, se derulează în parteneriat cu Asociaţia ArtWe, Asociaţia tranzit.ro, Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti şi este susţinut de grupul de arhitecţi studioBASAR.

Detalii suplimentare despre proiect: https://www.facebook.com/spatiiurbaneinactiune?ref=hl

Proiectul Spații urbane în acțiune este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.
Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesaţiwww.eeagrants.orgwww.fondong.fdsc.ro

Parteneri media: Asociaţia Zeppelin, Arhitectura, Arhitext, Think Outside The Box, Bună Dimineaţa Bucureşti!, Creionetica.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.